Natalia Gordienko: ,,Am și uitat ce înseamnă să nu dormi deloc 48 de ore”

Aflată în pregătiri intense pentru concursul Eurovision, Natalia Gordienko și-a onorat turneul de promovare în România. Artista a vorbit despre emoțiile pe care le-a trăit la București și a apreciat felul în care a fost primită de către gazdele din showbizul românesc. Timp de două zile, artista a reușit să își promoveze piesa ,,Sugar” la posturi populare de TV și radio.

,,Am și uitat ce înseamnă să nu dormi deloc timp de 48 de ore! Nu mă plâng în niciun caz, dimpotrivă, vreau să vă spun că în tot acest răstimp am trăit multe momente magice. Am vizitat orașul de care îmi era foarte dor, am participat la emisiuni TV și radio și am făcut cunoștință cu mulți oameni creativi!”, a mărturisit artista.

Artista le-a mulțumit gazdelor de peste Prut susținând că a savurat din plin fiecare vizită din țara vecină.

,,Oriunde aș merge, ne tratează ca pe niște prieteni adevărați. Nu vorbesc despre mine, ci despre noi, moldovenii, în general. Într-adevăr românii ne iubesc foarte mult și mă mândresc cu asta. Mi-au promis că ne vor susține, pentru că le place ceea ce facem și mi-au mai spus că merităm să fim apreciați la cel mai înalt nivel”, a mai declarat Natalia Gordienko.

Natalia Gordienko va prezenta piesa ,,Sugar” la Eurovision Song Contest 2021. Concursul va avea loc la Rotterdam, sub sloganul “Open Up”, cu semifinalele pe 18 şi 20 mai şi finala pe 22 mai. Artista va evolua în cea de-a doua semifinală.

”Mâna lui Dumnezeu”. Imaginea virală dintr-un spital devenită simbol al empatiei
Articolul anterior
Mama lui Dorin Chirtoacă a pierdut lupta cu noul coronavirus
Articolul următor
Alte articole interesante