Mesajul Nataliei Gordienko pentru bărbați: ,,Le doresc însoțitoare demne în viață”

Ziua de 23 februarie nu a trecut fără a fi remarcată de către Natalia Gordienko. Interpreta le-a dedicat bărbaților cele mai frumoase gânduri și urări.

Vreau să le doresc tuturor bărbaților adevărați, însoțitoare demne în viață! Fie ca dragostea mereu să vă umple inimile! Să aveți o casă, în care să vă întoarceți mereu cu căldură în suflet! Fie ca niciodată să nu trebuiască să luptați cu arma în mâini, deoarece lumea va fi salvată de adevărata frumusețe. Fiți sănătoși și fie ca familiile voastre să vă fie sprijin în realizări!

(Всем настоящим мужчинам хочется пожелать достойных спутниц по жизни! Пусть любовь всегда будет наполнять ваши сердца! Пусть у вас будет дом, в который вы всегда будете возвращаться с теплотой в душе! Пусть никогда не придется воевать с оружием в руках, ведь мир спасет настоящая красота. Будьте здоровы и пусть ваши семьи будут вам опорой для совершения подвигов! ❤️)

Artista a postat o poză provocatoare în care își etalează cu mândrie atuurile fizice câștigând admirație și numeroase complimente din partea fanilor care îi urmăresc activitatea pe social media.

În Republica Moldova semnificația zilei de 23 februarie, ca ziua bărbaților, a fost transmisă prin tradiție din perioada sovietică. În prezent, în Federația Rusă, în această zi este marcată Ziua Apărătorului Patriei.

23 februarie a fost marcată în Uniunea Sovietică ca Ziua Armatei Roşii până în 1949, iar mai târziu ca Ziua Armatei Ruse, devenind din 1995 Ziua Apărătorilor Patriei.

Actorul Gheorghe Urschi pregătește lansarea unei cărți de versuri
Articolul anterior
Bilanțul cazurilor de Covid-19 confirmate astăzi, 23 februarie
Articolul următor
Alte articole interesante