Natalia Gordienko își schimbă profesia!?

Cum te simți în noul rol de prezentatoare? Este prima ta experiență de acest gen?

Screen Shot 2013-07-03 at 17.14.23Într-adevăr, este prima mea încercare în rol de prezentatoare și sunt foarte entuziasmată. De mult timp îmi doream să fac televiziune, pe lângă cariera mea de cântăreață și iată că dorințele mi se împlinesc! Mulțumită MUZ TV-ului mă veți putea vedea în fiecare duminică la 21.30. Dacă n-ați fost duminică seara acasă, uitați-vă marți la 19.30 sau joi la orele 14.00.

Sunt plină de emoții, dar încerc să-mi păstrez echilibrul necesar pentru o filmare reușită. Îmi place când ajungem să filmăm, dar sunt interesante și pregătirile pentru show. Reușita este garantată de o echipa tânără, plină de energie și profesionalism.

Screen Shot 2013-07-03 at 17.05.52 Screen Shot 2013-07-03 at 17.07.44 Screen Shot 2013-07-03 at 17.17.07

Povestește-ne care au fost impresiile tale după prima zi de filmare.

Se pare că e deja o tradiție ca fiecare filmare să aibă loc în condiții extreme, de la locații, până la vremea de-afară.

În prima zi am filmat atât promo-ul, cât și prima emisiune.

Screen Shot 2013-07-03 at 16.37.08Am început filmarile promo-ului când afară erau +40 de grade Celsius și am terminat cu câteva clipe înainte să înceapă o mare furtună. Filmările s-au petrecut la o piscină din Chișinău, unde se adunaseră o mulțime de oameni, ca să se bucure de soare. Imaginați-vă mirarea lor când au văzut o echipă de filmare gata de acțiune. Am lucrat cât am putut noi de bine, deși multe persoane încercau să intre în cadrele noastre, copiii aruncau spre noi cu jucării, dar asta nu a făcut decât să sporească buna noastră dispoziție și să ne ajute să obținem acest promo!

Prima emisiune e dedicată videoclipurilor cu mașini sofisticate, dar ne-a venit o idée “genială”, credem noi, așa că am filmat emisiunea în afara orașului, într-un loc unde nu vă așteptați să mă vedeți. Atmosfera a fost neobișnuită.  M-am  simțit ca eroina unui blockbuster american, ținând cont de peisajul în care au avut loc filmările. Deși nu am avut parte de confortul unui platou de TV standard, doza de emoții pozitive și umor a fost dublată! Sper că buna dispoziție va reuși să ajungă și la telespectatorii noștri!

Ai prezentatori care îți plac din Moldova sau de peste hotare?

În general vorbesc în limba rusă și mă uit la multe emisiuni din Rusia. Deși răspunsul e probabil destul de banal, chiar îmi plac Ivan Urgant și Dmitrii Shepelev.

Vezi rolul de prezentatoare de televiziune ca o posibilă viitoare carieră pentru tine?

Da. Nu exclud posibilitatea ca televiziunea, alături de scenă, ar putea deveni o a doua mare pasiune a mea.

Una dintre ideile emisiunii este schimbarea locului de filmare pentru fiecare ediție, în funcție de temă. În ce loc n-ai filma niciodată?

Sunt mereu gata de aventură și experiențe extreme. Televiziunea este un mediu perfect pentru realizarea ideilor trăsnite. Chiar nu-mi dau seama acum în ce loc aș refuza să mă filmez. Cu echipa creativă de la MUZ TV, orice fantezie e posibilă!

Ești o persoană foarte activă. Ce alte activități te țin ocupată în acest moment?

Screen Shot 2013-07-03 at 17.08.36Pe lângă emisiunea „Top Natalii Gordienko” de la MUZ TV, lansez și o agenție care să se ocupe de evenimente speciale, care îmi va purta numele. Am intrat într-un ritm activ, am organizat deja câteva evenimente, iar pe lângă asta înregistrez câteva piese noi și petrec mult timp în turnee.

Viața mea, așa cum e ea, mă ține mereu ocupată, dar, ca să fiu sinceră… chiar mai sper că voi reuși să mă odihnesc un pic la mare, în vara asta!

Vezi ce zice fostul soț al Antoniei despre relația ei cu Alex Velea
Articolul anterior
Mireasa Anului! Coafuri de mireasă pentru o nuntă de vară
Articolul următor
Alte articole interesante