Natalia Gordienko, membră a juriului în cadrul concursului ,,Miss Univers” Ucraina

Natalia Gordienko s-a bucurat de atenție și apreciere în Ucraina. Artista a participat la concursul de selecție a ,,Miss Univers” Ucraina. Pe lângă faptul că a strălucit într-un minirecital susținut în scenă, artista a avut onoarea de a participa alături de alte persoane publice din Ucraina la selecția propriu-zisă a candidatei care va reprezenta Ucraina la grandiosul concurs de frumusețe.

Natalia a împărtășit câteva imagini din cadrul show-ului. Moldoveanca a optat pentru o ținută sexy din colecția Dolce & Gabbana, care i-a pus în valoare atuurile siluetei.

Artista a oferit interviuri pentru presa locală și a petrecut în compania mai multor vedete din showbizul ucrainean.

,,Ieri a fost o zi plină într-unul dintre orașele mele adorate, Kiev. Totul a început cu un proiect foto, apoi am dat un interviu excelent la un post de radio și am mers la un eveniment frumos. Frumos în sensul direct al cuvântului, am ales un reprezentant pentru concursul ,,Miss Univers” din Ucraina. Am avut o mare plăcere și, desigur, am empatizat cu fiecare fată. Este dificil să evaluezi frumusețea în mod obiectiv. Toate sunt frumoase, iar agonia alegerii a îngrijorat întregul juriu … dar, din păcate, a fost necesar să alegi doar un candidat”, a dezvăluit artista, pe Instagram.

,,Miss Ukraine Universe 2021” a fost aleasă Anna Neplyah, model și artistă în vârstă de 27 de ani. Tânăra va reprezenta țara la cea de-a 70-a competiție Miss Univers, din Eilat, Israel, în luna decembrie.

O tânără din Chișinău a impresionat juriul de la SuperStar cu vocea sa puternică. Video!
Articolul anterior
Drama unei prezentatoare Pro Tv care a născut prematur gemeni, un băiat și o fetiță
Articolul următor
Alte articole interesante