Natalia Gordienko, mesaj pentru Filip Kirkorov după Eurovision: ,,Doar dumneavoastră puteți face asta! Să încărcați și să lansați o rachetă în spațiu”

Eurovisionul s-a încheiat. Artiștii și echipele lor își mulțumesc reciproc pentru colaborare. Filip Kirkorov a venit cu o dedicație pentru Natalia Gordienko. La rândul ei, interpreta i-a transmis un mesaj artistului în care dezvăluie detalii despre conlucrarea cu cel pe care îl numește ,,prieten, profesor și frate mai mare”.

„Încă o pagină a Eurovisionului a fost întoarsă… A fost cel mai special an din toată istoria concursului, o știu prea bine. Și sunt bucuros că într-un an dificil ca acesta, alături de mine a fost talentata, curajoasa și adorabila Natalia Gordienko. Îți mulțumesc, Natașa, pentru dedicație și sinceritate, atitudine pozitivă și energie. 

Ești un soare. Mândria Moldovei! Și te felicit cu recordul. Anume tu ai reușit să interpretezi cea mai lungă notă în toată istoria de 65 de ani a Eurovisionului. 

Tocmai 17 secunde! Sunt sigur că această lună de mai va deveni trambulina activității tale artistice. Îți doresc să le reușești pe toate! Apreciez și îți sunt recunoscător pentru aceste zile minunate și emoții!”, a menționat Filip Kirkorov.

Natalia a publicat un mesaj în secțiunea comentarii a postării:

„Mulțumesc, dragul meu prieten, profesor și frate mai mare. Voi fi mereu recunoscătoare pentru că mi-ați dat ocazia să-mi realizez visul! Vă mulțumesc pentru apelul din noaptea de Crăciun și pentru basmul pe care mi l-ați dăruit! Vă mulțumesc pentru sfaturi, uneori stricte și în același timp, complimente minunate! Doar dvs. puteți face asta! Să încărcați și să lansați o rachetă în spațiu. Zborul este excelent! Avem noi galaxii de descoperit. Vă iubesc foarte mult! Sunteți unic și incredibil! Demonstrați că imposibilul este posibil!”, a scris moldoveanca.

Câte cazuri de Covid-19 au fost depistate în ultimele 24 de ore
Articolul anterior
Moldova are încă un record. Prima moldoveancă care a cucerit cel mai înalt vârf al planetei – Everestul
Articolul următor
Alte articole interesante