Natalia Gordienko, plină de emoții! Artista va cânta în premieră pe scena Palatului de la Kremlin

Natalia Gordienko este tot mai prezentă în lumea showbizului rusesc. După un eveniment grandios, în compania elitei artistice din Rusia, cu ocazia lansării piesei ,,Sugar”, artista are onoarea să participe la un nou eveniment. În premieră, moldoveanca va evolua în cadrul unui concert organizat pe scena Palatului de la Kremlin, în cinstea unui show al renumitului designer din Rusia Valentin Yudashkin.

Artista a vorbit despre acest eveniment și totodată a adresat un mesaj de felicitare tuturor femeilor, cu ocazia zilei de 8 Martie.

„Voi fi pentru prima data pe scena palatului de la Kremlin. Este o onoare pentru mine”, a dezvăluit artista plină de emoții, purtând o ținută din creația designerului rus.

,,Каждая женщина — это цветок. Как за ней ухаживаешь, так она и цветет. Пусть рядом с вами, милые женщины, будут достойные мужчины. И сегодня в 23:30 (МСК) украсьте свой вечер праздничным шоу Валентина Юдашкина @vyudashkin на канале Россия1 @tvrussia. Создатель настоящих фэшн-шедевров презентует свои лучшие произведения под хиты и премьеры от артистов. Нас ждет очень красивый и музыкальный вечер! Девочки, все как мы любим. Спасибо за мой потрясающий образ в этот вечер”.

(Fiecare femeie este o floare. Așa cum vei îngriji de ea, așa va înflori. Fie ca lângă voi, dragi femei, mereu să fie bărbați demni. Și astăzi la ora 23:30 (ora Moscovei) decorați-va seara cu un spectacol festiv de la Valentin Yudashkin. Creatorul adevăratelor capodopere ale modei își prezintă cele mai bune lucrări însoțite de hituri și premiere de la artiști. Ne așteaptă o seară foarte frumoasă și muzicala! Fetelor, așa cum ne place)”, a scris artista, pe pagina sa de Instagram.

Bărbați mulți la piețele de flori! Se întâmplă o dată pe an
Articolul anterior
De 8 martie, Ana Cernicova a lansat un videoclip emoționant dedicat femeii!
Articolul următor
Alte articole interesante