Natalia Gordienko reacționează la mesajele negative de pe internet, după finala Eurovision

După finala Eurovision Moldova, internetul s-a împărțit în mai multe tabere, așa cum era de așteptat. Publicul s-a dat intens cu părerea: unii susțin câștigătorul ales, alții sunt de părere că cei care au meritat au fost dezavantajați de punctajul acordat de juriu și de faptul că publicul de acasă nu a fost lăsat să voteze.

separator

Natalia Gordienko, câștigătoarea etapei naționale Eurovision 2020, a reacționat la mesajele negative de pe internet, după finala concursului. Artista se află în drum spre Buzău, unde diseară urmează să susțină un recital în cadrul finalei Eurovision România, astfel având oportunitatea de a-și promova piesa ,,Prison” în rândul publicului de peste Prut.

Natalia a transmis un mesaj tuturor fanilor ei, pe care îi felicită cu sosirea primăverii și, deoarece e duminică, artista îndeamnă publicul la iertare și împăcare:

,,Vă felicit din tot sufletul cu ocazia venirii primăverii și vă doresc să fiți mereu inspirați, motivați şi îndrăgostiți!

Tot astăzi este şi Duminica Iertării și tocmai de aceea, vă îndemn să lăsați în urmă orice supărări şi vă rog de mă iertați ♥️

În aceste momente sunt în drum spre Buzău, pentru că diseară voi susține un recital în cadrul finalei naționale Eurovision din România. Primăvară bine ai venit. Te iubesc mult de tot!”, este mesajul artistei.

Emoționant. Interpreta Larisa Busuioc a povestit cum și-a cunoscut mama biologică
Articolul anterior
Un mărțișor în dar, pentru toți vizitatorii Muzeului Național de Etnografie și Istorie Naturală
Articolul următor
Alte articole interesante