Natalia Gordienko, senzuală și surprinzătoare de Valentine’s Day. Cui i-a dedicat mesajul plin de dragoste?

Ziua Îndrăgostiților vine cu emoții mari pentru toată lumea. Natalia Gordienko și-a pus pe jar urmăritorii virtuali. Pe lângă faptul că a pozat într-o ipostază senzuală, artista a publicat un mesaj de dragoste, ce poate fi dedicat, în mod sigur, doar unei persoane iubite.

separator
Într-un body decoltat, accesorizat cu o fundă mare în regiunea taliei, artista și-a pus în evidență corpul sexy. Chiar dacă urarea a încins curiozitatea fanilor, deocamdată nu se știe cine este ,,misteriosul” care s-a bucurat de toată atenția vedetei în această zi specială.

„Cel mai bun cadou pentru mine esti TU! Nu-i lasati sa plece de langa voi pe cei alaturi de care va simtiti bine. Dragostea rezista acolo unde este armonie, pasiune si fericire. Va doresc din tot sufletul sa fiti fericiti! Happy Valentine’s Day!”, a scris artista, pe contul personal de facebook.
Tot astăzi, Natalia a aflat cu ce număr va evolua în finala națională Eurovision, care va avea loc la sfârșitul lunii februarie. Artista vrea să cucerească publicul cu piesa ,,Prison”, unul din autorii  melodiei fiind interpretul din Rusia Filip Kirkorov.

,,Tragerea la sorți a decis că merit un doi!
În schimb, eu sunt nerăbdătoare să vedeți show-ul meu de nota 10 cu plus. Vă dau detalii mai târziu, iar între timp țineți pumnii pentru mine și fie ca cifra doi să fie una norocoasă pentru echipa mea mare și frumoasă! ❤️, a specificat artista.

O minoră, adusă la Chişinău cu elicopterul Smurd. A căzut încercând să-şi facă un selfie
Articolul anterior
Iarnă caldă, periculoasă pentru albine. Micile viețuitoare ar putea dispărea
Articolul următor
Alte articole interesante