Natalia Gordienko: ,,Toate experienţele dureroase ne călesc”. Pierderea mamei și divorțul de tatăl băiețelului ei

Află în pregătiri intense pentru Eurovision 2021, Natalia Gordienko a oferit un interviu emoționant revistei OK Magazine de peste Prut. Artista basarabeancă și-a deschis inima și a vorbit sincer despre cariera profesională, dar și despre întâmplările care i-au marcat destinul: pierderea mamei la 18 ani și divorțul de tatăl băiețelului său, Christian, bărbatul rămânând de la bun început în afara vizorului public.

Natalia a fost întrebată ce emoţii simte în pragul concursului şi ce atuuri crede că are pentru a câştigă locul întâi.

,,Participarea la Eurovion ca reprezentanta Moldovei este un vis devenit realitate; sunt mândră că moldovenii m-au trimis la Rotterdam, însă mă simt şi responsabilă să îi reprezint excelent, să fac întreaga Europa să danseze pe ritmul piesei “Sugar”. Emoţiile sunt mari, pentru că îmi doresc ca totul să iasă perfect, exact aşa cum iese la repetiţii! Sunt emoţii constuctive, care ne dau aripi să ne autodepăşim! Exact ca atleţii care merg la Olimpiadă să câştige şi noi ne dorim să obţinem un loc cât mai bun, ar reprezenta încununarea muncii de un an. Oamenii au nevoie de optimism, spirit pozitiv şi iubire, iar piesa “Sugar” asta transmite, deci acestea sunt atuurile noastre”, a declarat artista.

Artista a mai dezvăluit că show-ul pe care o să îl vedem pe scena de la Rotterdam înseamnă munca unei echipe de câteva zeci de oameni, din ţări diferite (Moldova, Grecia, Rusia, Ucraina). A fost compusă o altă piesă, veselă și optimistă, înregistrare, concept, videoclip, campanie de promovare, lansare. ,,A fost o muncă titanică, pentru că totul a trebuit realizat în condiţii de siguranţă dar şi la un nivel excelent”, a mai mărturisit artista.

-La 18 ani ţi-ai pierdut mama – cât de mult crezi că a fost influenţată femeia Natalia de azi de această pierdere grea?

-Este un subiect foarte dificil pentru mine, cel mai greu moment prin care am trecut. Pierderea mamei a fost momentul care m-a maturizat: deşi era o pierdere incredibilă, a trebuit să mă ocup de toate detaliile. Dispariţia mamei m-a făcut să văd lumea cu alţi ochi, să devin mai puternică, dar şi cu o mai mare nevoie de a-mi face propria familie”, a mărturisit artista pentru okmagazine.ro. 

Christian este o sfârlează de copil. Are 3 ani şi toată lumea este a lui. Iubeşte dinozaurii şi roboţii iar plăcerea lui dimineaţa este să vină în patul meu să mă trezească, ca să ne jucăm “de-a cortul”. E un copil tare bun, energic, optimist şi pozitiv, ambiţios, nu se lasă până nu obţine ce îşi doreşte. Îmi seamănă mult şi mă bucur că este aşa”. 

-Ai 33 de ani, o carieră frumoasă, un fiu minunat de 3 ani – ce simţi că îţi lipseşte?

-Îmi doresc să întâlnesc bărbatul alături de care să îmi întemeiez o familie mare şi fericită. Sunt convinsă că ce este pentru mine, o să vină la momentul oportun!

-Divorţul prin care ai trecut, de tatăl băieţelului tău, este o piatră de încercare pentru om, lasă loc la întrebări şi îndoieli – mai crezi în iubire şi în noi începuturi?

-Sunt un Capricorn optimist care crede în iubire şi familie cu tot sufletul, pentru că acestea sunt valori cu care am fost crescută. Toate experienţele prin care trecem, chiar dacă sunt dureroase, ne călesc şi ne fac să ne descoperim mai bine, să ne găsim mai bine drumul”, a declarat Natalia. Poți urmări interviul integral aici

Turiștii vaccinați sau care vor prezenta un test negativ, pot vizita Moldova
Articolul anterior
Bruschete sănătoase, gata în doar 15 minute!
Articolul următor
Alte articole interesante