Natalia Morari, surprinsă de colegii săi din redacție! Vezi ce farsă i-au făcut de ziua ei

Natalia Morari a împlinit recent 36 de ani. Abia întoarsă din vacanță, artista a avut parte de o surpriză plină de emoții și adrenalină la locul de muncă. Prietenii și colegii din redacție au pus la cale o farsă pentru a o felicita pe Natalia. Au lăsat munca deoparte pentru câteva minute, iar studioul dintr-o dată s-a umplut de zâmbete și bună dispoziție.

separator

Prezentatoarea TV a povestit pe contul său de Instagram:

,,Natalia, te rog urgent să mergem la montaj. Avem un «ЧП»! – a fost primul lucru pe care l-am auzit azi dimineața, pășând pragul TV8.MD.
– Ce s-a mai întâmplat?!
– Dinu și Costea au depus cereri de demisie, n-avem cu cine monta știri. – “S-o-nceput”, – a fost primul meu gând, după revenire din vacanță. – Ok, dar hai după ședință. Avem acum ședință săptămânală!
– Te rog, Natalia, n-avem cu cine monta! Arde! Trebuie să discuți cu ei, – (“Doamne, unde-i Zen-ul meu, de ce nu am rămas în vacanță”, – astfel de gânduri treceau prin capul meu).
***
Și iată așa m-am ales cu o surpriză din partea întregii echipe TV8, care a răsărit din întuneric în drumul meu spre montaj🙈😂
***
Oameni buni, alegeți-vă bine echipa cu care lucrați😂 Ei vă pot garanta nivelul necesar al cortizolulul și al adrenalinei, plus tensiunea ridicată și la 36 de ani!
Familia TV8, vă mulțumesc, vă iubesc, dar haideți fără cereri de demisie măcar până-n 2021😂😭”, a scris jurnalista pe Instagram. Colegii i-au dăruit flori și un tort cu ,,super-erou”. ,,Eu pot fi și din zahăr, nu numai din fier”, a comentat în glumă Natalia.

La mulți ani, pentru Natalia Morari!

De ce e bine să bei în fiecare zi apă cu ghimbir
Articolul anterior
O artistă a plantat o pădure întreagă cu banii câştigaţi în Anglia, din muzică
Articolul următor
Alte articole interesante