,,Necazul” unei artiste din Moldova: ,,Mai multe doamne m-au rugat să le dau bloc soților lor că sunt înnebuniți după mine”

Interpreta Galina Gherman se confruntă cu o problemă serioasă. Așa-i când ești frumoasă și te afli în centrul atenției.

separator
Interpreta a vorbit despre ,,necazul” ei, într-o postare pe facebook:

„Am devenit groaza si spaima mai multor femei, mai ales din Romania. Mai multe doamne m-au rugat sa le dau bloc sotilor lor ca sunt innebuniti dupa mine. Si le-am dat bloc si sotilor si evident, doamnelor. Pai care e problema, dragele mele? Cred ca problema e tot in d-voastra. Un barbat normal niciodata nu va cauta femei frumoase pe net… Tineti-va bine barbatii acasa si totul va fi ok! Cred ca problema e tot in voi, dragele mele, din pacate. Cu stima si respect, d. Galina Gherman. Va doresc tot binele din lume si multa, multa dragoste tuturor.”, a scris artista.
Bineînțeles că s-au găsit și cârcotași care i-au criticat poziția, iar pentru ei Galina Gherman are să le transmită doar un singur lucru, cel care este arătat în imaginea de mai jos.La cei 54 de ani, interpreta din Moldova se bucură de singura ei fiică și o carieră de peste 30 de ani în muzică.

Scandal în showbiz-ul rusesc. Andrei Malahov a făcut-o ,,femeie ușoară” pe actrița Natalia Rudova
Articolul anterior
Elevii moldoveni au câștigat medalia de aur și bronz la prestigiosul concurs „Mathematical Danube Competition” din România
Articolul următor
Alte articole interesante