Nelly Ciobanu: ,,De fiecare dată când cineva pleacă la Eurovision să ne reprezinte țara, este criticat, înjosit și ofensat”

Interpreta Nelly Ciobanu a publicat pe pagina sa de facebook un mesaj de susținere dedicat Nataliei Gordienko, reprezentanta țării noastre la Eurovision. Artista și-a exprimat, totodată, nedumerirea. Aceasta susține că în fiecare artiștii moldoveni care merg la Eurovision sunt criticați și înjoșiți de publicul de acasă, tocmai atunci când au nevoie de mai multă susținere și încurajare pentru munca grea pe care o fac.

„De fiecare dată când cineva pleacă la Eurovision să ne reprezinte țara, este criticat, înjosit și ofensat. E foarte greu să reziști când nu ești susținut de conaționalii tăi. De ce vedem frumosul doar în cei străini, dar în ai noștri nu? De ce nu ne putem bucura de realizările oamenilor noștri? De ce nu ne prețuim pe noi înșine? Chiar e atât de greu să scrii un comentariu bun?

Organizatorii Eurovisionului au o părere foarte bună despre prestațiile Moldovei în acest concurs și de-a lungul anilor. Moldova a lăsat amprente frumoase și a demonstrat că poate fi la nivel cu celelalte state puternice. Asta au zis-o cei străini și juriul internațional, nu eu. La acest capitol ași putea scrie multe, dar nu vreau să vă răpesc din timpul prețios.

Haideți să fim mai înțelegători și mai blajini și în aceste zile să fim alături de reprezentanta noastră – Natalia Gordienco. Curaj, draga mea, voi ține pumnii pentru tine și îți doresc doar SUCCES! Nu-ți pierde speranța și luptă până la capăt!!!”, este mesajul lui Nelly Ciobanu.

Unii internauți au comentat că nu au pretenție împotriva reprezentantei țării noastre, doar că aceasta nu trebuia să fie susținută de Filip Kirkorov.

Amintim că Nelly Ciobanu a reprezentat Republica Moldova la Eurovision în anul 2009 cu piesa „Hora din Moldova” și s-a clasat pe locul 14.

Patru elevi din Chișinău au obținut medalii de bronz la Olimpiada Internațională de Informatică pe echipe
Articolul anterior
Sfârșitul pandemiei ar putea aduce „ani nebuni”. Exemplul perioadei de după pandemia cu gripa spaniolă
Articolul următor
Alte articole interesante