Nelly Ciobanu, îndurerată după pierderea tatălui său

Nelly Ciobanu încă mai este îndurerată şi nu se poate împăca cu pierderea tatălui său.

La două săptămâni după decesul tatălui său, interpreta a făcut o postare emoţionantă pe Facebook în care îşi explimă regretul şi spune că-i simte lipsa. „Cum să percep cu mintea că nu mai eşti?”, se întreabă artista.

„În amintirea scumpului meu tată Gheorghe Ion Ciobanu, plecat acum recent…15.08.2021.

Cum să trăiesc fără de tine, tată? Învață-mă, căci nu știu cum s-o fac. De-ar fi să mai putem vorbi o dată, te-ași întreba cu viața cum să mă împac? De unde să mai iau putere, tată? Cum să percep cu mintea că nu ești?

Cum oare să-i spun inimii să tacă? Dar înțeleg, prin ea încerci să îmi vorbești. Trec zile, nopți și tot mai tare simt lipsa ta, din ce în ce mai mult. Durerea te dărâma fără încetare şi nu te-n-treabă dacă te-a durut. În fiecare lună-o lumânare. O voi aprinde-n amintirea ta, tăcut. Doar ochii tăi și chipul de pe poze le mai păstrez în suflet și în gând. Ne-am rătăcit cu toții în durere şi regretăm adânc plecarea ta, la fiecare ceas. Ce-avem acum?, o simplă mângâiere. C-ai fost al nostru tată, și-ai rămas!!! Cum să trăiesc fără de tine, tată? Învață-mă, căci nu știu cum s-o fac…”

Cei care îi admiră creaţia i-au transmis mesaje de condoleanţe şi încurajare interpretei şi odihnă veşnică tatălui ei.

Mii de solicitări la serviciul urgenţă în perioada minivacanţei
Articolul anterior
Exod de proporţii în Afganistan unde mii de oameni au lăsat totul în urmă și au luat calea deșertului
Articolul următor