Nenorocire la Anenii Noi. Un copil, lovit de o șoferiță după ce a coborât dintr-o mașină. Acesta a murit la spital

Un copil a murit la spital, după ce a fost lovit de un microbuz. Tragedia a avut loc astăzi, în jurul orei 15:45, în localitatea Roșcani, din raionul Anenii Noi.

separator
Mariana Bețivu, ofițerul de presă al IGP, a declarat pentru deschide.md că victima s-a dovedit a fi un copil de 11 ani și a fost lovit de un microbuz de marca Ford Transit.

„Copilul a coborât din alt automobil și a încercat să traverseze strada prin spatele automobilului, neregulamentar, în afara trecerii de pietoni, când șoferița microbuzului nu l-a observat și l-a lovit din plin. Minorul a fost transportat la spitalul raional din Anenii Noi în stare gravă, cu multiplele fracturi a femurului, comoție cerebrală și diverse traumatisme, însă din nefericire medicii nu i-au putut salva viața. Acesta a decedat la scurt timp după internare”.

Oamenii legii au pornit o anchetă pe acest caz, pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia. Șoferița care se afla la volanul microbuzului a fost testată alcooscopic, iar rezultatele au arătat că aceasta nu era în stare de ebrietate la volan.

Compania low-cost Wizz Air lansează șase curse noi din Iași. Care sunt destinațiile?
Articolul anterior
Emoționant! Cleopatra Stratan a reconstituit o poză din copilărie alături de tatăl său
Articolul următor
Alte articole interesante