Nenorocire. Un copil de 9 ani din satul Bîc, găsit fără suflare în mașina vecinilor plecați peste hotare

Cadavrul unui minor de 9 ani a fost găsit în mașina vecinilor. Părinții au anunțat oamenii legii despre dispariția acestuia pe 14 iulie, cazuri similare întâmplându-se și anterior.

Poliția a fost alertată în jurul orei 23:05. Imediat la fața locului s-au deplasat un echipaj BPRO și grupul operativ al Inspectoratului de Poliție Ciocana, a declarat Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei conform stiri.md

La scurt timp, în jurul orei 00:20, minorul a fost găsit în interiorul mașinii care era parcată în curtea vecinilor plecați peste hotare.

La fața locului a fost solicitat medicul legist care, în urma examinării, nu a constatat decât că minorul s-a asfixiat, iar urme de moarte violentă nu au fost depistate.

Forțele de ordine au stabilit că automobilul poate fi deschis doar din exterior, iar cel mai probabil băiatul a urcat în mașină și nu a mai putut să iasă.

Cadavrul a fost îndreptat la Centrul de Medicină Legală pentru efectuarea expertizelor. Pe acest caz a fost pornit un proces penal.

10 oameni în ideile cărora nu a crezut nimeni
Articolul anterior
Decizie CESP Chișinău: Masca rămâne obligatorie în spaţiile publice închise, precum şi în transportul public și la stațiile de așteptare
Articolul următor
Alte articole interesante