Nepoata prințesei Diana s-a logodit cu iubitul său miliardar, în vârstă de 60 de ani

Lady Kitty Spencer, nepoata în vârstă de 29 de ani a regretatei prinţese Diana, s-a logodit recent cu miliardarul Michael Lewis, iubitul său în vârstă de 60 de ani.

separator

Toată lumea aștepta să vadă inelul cu care magnatul din industria modei a convins-o pe tânără să-i devină soție. Paparazzii i-au surprins recent luând masa și plimbându-se, îmbrăcați sport.

Ea purta colanți negri și un maiou lila, în timp ce el era îmbrăcat în pantaloni scurți negri și o bluză albă, cu mânecă lungă. Erau complet relaxați împreună, iar gesturile de tandrețe nu au lipsit. Gesturile spun multe cârcotașilor care nu au crezut nicio clipă în dragostea lor.

Paparazzii au surprins și inelul cu diamante, unul care nu poate fi considerat delicat și care sare imediat în ochi. Verişoara prinţilor William şi Harry a crescut în Cape Town, iar iubitul său, preşedintele brandului de modă Foschini, cu o avere de peste 150 de milioane de dolari, este originar tot din Africa de Sud, relatează libertatea.ro.

Mai în vârstă decât tatăl lui Kitty, contele Spencer, Lewis este divorţat şi are trei copii. În ciuda averii sale, este un om discret și modest, a povestit o sursă, care a certificat faptul că inelul i-a fost înmânat nepoatei lui Lady Di înainte de Crăciun. Viitoarea mireasă a spus doar familiei despre planurile de măritiș. Apropiații ei se arată extrem de încântați, cu toții iubindu-l mult pe Lewis.

Dacă cei doi îşi vor uni destinele, rochia de mireasă aleasă de nepoata prinţesei Diana va fi cu siguranţă una spectaculoasă, fiind cunoscut faptul că viitorul mire este ambasador Dolce & Gabbana şi colaborează cu casa de modă Bvlgari.

sursa foto: express.co.uk; Gettyimages

Olia Tira este însărcinată! Primele imagini cu burtica rotunjoară
Articolul anterior
Când și unde va fi înmormântat regretatul artist Ștefan Petrache
Articolul următor
Alte articole interesante