Nepoata Sofiei Rotaru, într-o ipostază tandră cu noul ei iubit. Cine e bărbatul care i-a cucerit inima?

În urmă cu câteva zile, nepoata Sofiei Rotaru, Sofia Evdokimenko, în vârstă de 19 ani, a publicat câteva fotografii alături de iubitul ei. Bărbatul care i-a cucerit inima e Denis Jadanov, în vârstă de 31 de ani, acesta având o carieră promițătoare.

Denis Jadanov este membru al listei Forbes „Top 30 de antreprenori europeni sub 30 de ani în domeniul tehnologiei”. Denis este originar din Ucraina și locuiește în Statele Unite, ca și iubita sa.

Acesta are o carieră de succes în domeniul tehnologiilor informaționale și este vicepreședinte de marketing la Readdle.

Sofia Evdokimenko și iubitul ei și-au organizat o ședință foto comună. Fanii au apreciat pozele fiind de părere că cei doi se potrivesc mult din punct de vedere fizic și formează un cuplu perfect.

Sofia Evdokimenko a devenit faimoasă nu numai datorită faimoasei sale familii, dar și carierei sale de succes în modeling.

Tânăra s-a născut în capitala Ucrainei, Kiev, aceasta fiind fiica lui Ruslan, unicul fiu al Sofiei Rotaru. Sofia a absolvit școala de muzică și a făcut lecții de pian și canto. Ea s-a lansat și în muzică cu câteva piese. Aceasta își dedică timpul liber sportului, dansului și activității pe rețelele sociale.

Mărturiile tatălui copilului înecat cu apă la botez
Articolul anterior
O copilă minoră, drogată și obligată să presteze servicii sexuale în Chișinău. Doi indivizi, reținuți
Articolul următor
Alte articole interesante