Nepoatei lui Vladimir Voronin îi este frică să meargă pe jos, prin Chişinău!

Nepoata ex-pre

separator
ședintelui, Vladimir Voronin, se pare că duce dorul timpurilor când bunicul ei era la conducere.

Nepoatei lui Vladimir Voronin îi este frică să meargă pe jos, prin Chişinău! Vezi cum comentează chişinăuienii declaraţiile ei.

În prezent, manager marketing la un salon de frumusețe din capitală, Olga Rusu povestește despre ce-i lipseşte în orașul Chișinău. Iată ce declaraţii a făcut pentru mainpeople.com

„Stăm prost la capitolul cultură. Mă refer, în primul rând la cultura comportamentului și la comunicarea dintre oameni. Poporul nostru este lipsit de culoare. Puțini oameni zambesc, iar majoritatea sunt nemulțumiți, de parcă cineva le-ar datora ceva.

Îmi doresc foarte mult să întorc țara așa cum era acum 4 ani, de-a lungul a 8 ani. Acum îți este frică să mergi pe jos când este întuneric.”

Internauţii nu s-au putut abține de la comentarii:

Stella:  “desigur ca tanjeste dupa vremurile cand bunelul era la putere, atunci calatorea, acum sarmanica trebuie sa mai si munceasca. iar noi cum am fost in kaka asa am si ramas in kaka, ba chiar suntem inca si mai adanc, datrita acelor ani… si de unde cultura in tara cand bunelul a fost etalon cultural al RM timp de 8 ani… ia sa rasfoiasca arhivele video, audio si sa asculte ce capodopere ce-i ieseau si inca ii mai ies din gura bunelusului drag… dar sa asculte ceea ce nu s-a dat in emisie, e mai la „nivel”… iata de unde vine buba …”

Olga: „Rusine sa ii fie, mai bine ar inchide „botnita” si sa faca ce are de facut in liniste, sa nu stie toata lumea. Au furat tara 8 ani au dus-o la rah… si acum inca mai are nas sa spuna ca e trist. Adica pe timpul bunicului tara noastra inflorea si lumea era fericita …. Of, Doamne, ma mira faptul cum poti avea asa testicule mari de a spune in fata unui popor asa lucruri. Eu m-as baga in pamint de rusine.”

Tarakanciki: „fiecare trage la turta lui, „Olga Rusu, in prezent managerul marketing la un salon de frumusete din capitala”, sa nu fost bunelu la putere credca facea ceva mai greu acuma, sau sa fost si amu bunelu, mai avea vriun salon….. „….a oferit un interviu in limba rusa ….” „…Ma gandesc zilnic ca stam prost la capitolul cultura. Ma refer aici si la cultura comportamentului si comunicarii intre oameni….” ce fel de cultura ca si limba de stat no mai foloseste da credca nici no stie…”

Viorel: „da pe timpul comunistilor nu te temeai sa mergi pe drum prostii”

Raisa: „Ce,  s-a imbatat cu apa rece, crede ca daca s-ar intoarce comunistii la putere, ea se va putea folosi de orice, numai sa nu munceasca. Este o inbecila ca si Voronin. judeca ea poporul nostru, si inca in liba rusa .”

 

Un efect nou-descoperit al pilulei anticoncepţionale
Articolul anterior
Nicolae Botgros şi-a accidentat Porsche-ul
Articolul următor
Alte articole interesante