Nepoții lui Donald Trump au fost exmatriculați de la școală. Care a fost motivul?

Ivanka Trump, fiica lui Donald Trump, nu a respectat măsurile de prevenție împotriva noului coronavirus, iar din această cauză, cei trei copii ai săi nu au mai fost primiți la școală.

separator

Acum câteva săptămâni, Donald Trump și Prima Doamnă Melania Trump anunțau că au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus. Anunțul a fost făcut, așa cum ne-a obișnuit președintele american, pe Twitter: „Astă seară, prima doamnă și cu mine am fost testați pozitiv pentru Covid-19. Vom începe carantina și procesul de recuperare imediat. Vom trece prin asta ÎMPREUNĂ!”

La șase zile după diagnostic, Donald Trump s-a întors la Casa Albă, în pofida sfaturilor medicilor și a faptului că era în continuare contagios.

Se pare că nu numai Donald nu a acordat o prea mare importanță noului coronavirus, ci întreaga sa familie, cu toate că în Statele Unite ale Americii pandemia a provocat peste 246.000 de decese.

Conform blogger-ului Perez Hilton, se pare că cei trei copii ai Ivankei Trump chiar au fost exmatriculați de la școala privată la care învață fiindcă nu au purtat masca de protecție.

Acesta a subliniat că Ivanka a fost surprinsă în repetate rânduri la Casa Albă nerespectând măsurile de protecție, precum distanțarea socială sau purtarea măștii. Iar cum tot mai mulți angajați de la Casa Albă au fost infectați cu noul coronavirus, cei din conducerea școlii la care merg cei trei cei copii ai Ivankei le-ar fi interzis acestora să mai vină la cursuri.

sursa

Cum răsună șlagărul „Drumurile Noastre”, interpretat de artistul Edward Sanda
Articolul anterior
Maia Sandu a avut o întrevedere cu Ambasadorul Uniunii Europene la Chișinău, Peter Michalko
Articolul următor
Alte articole interesante