New York Post a inclus Moldova în Topul destinațiilor turistice 2018!

 

New York Post a scris într-un articol publicat online că Moldova se află în topul celor mai importante destinații turistice de vizitat în 2018, potrivit datelor Intrepid Travel, care a poziționat Moldova alături de San Marino.

separator

Publicația menționează că de fapt, ,,Moldova este cel mai avansat producător de vin din lume, cu o colecție incredibilă de pivnițe care te ademenesc pur și simplu. Spre deosebire de alte regiuni renumite care cultivă struguri, cum ar fi Toscana din Italia sau Bordeaux din Franța, sau locuri precum dealurile Adelaide sau Marlborough de pe Insula de Sud din Noua Zeelanda – Moldova a rămas în mare parte o regiune neatinsă, autentică și puțin explorată”.

„Pivnițele din Mileștii Mici sunt titularii celei mai mari colecții de vin, cu o marjă de aproape două milioane de sticle în subsol”.

Publicația nu a ezitat să menționeze un aspect mai puțin fericit despre Moldova, faptul că moldovenii ocupă al doilea loc în lume după consumul de alcool pe cap de locuitor, după Belarus.

,,Și moldovenii se bucură foarte mult de vinul lor. Aceștia ocupă locul al doilea în lume după consumul de alcool, un moldovean consumă în medie patru galoane (aproximativ 15 litri) de alcool pe an „.

Postul New York reamintește despre Festivalul Național al Vinului:

„Dacă intenționați să vizitați Moldova, vă sfătuim să o faceți anul viitor. În timpul sărbătorii Zilei Naționale a Vinului veți avea parte de o vacanță cu multe arome, autobuze gratuite și excursii la vinăriile din regiune”.

S-au născut băieți, dar la 17 luni părinții au decis să îi schimbe sexul unuia dintre gemeni
Articolul anterior
Ediția a 13, ep. 1! Surprize, lacrimi și determinare la noul casting Slăbește Sănătos!
Articolul următor
Alte articole interesante