Nichita de doar șase luni se luptă să trăiască! Acum, viața lui costă 20.000 de euro

Nichita Donos este un băiețel de doar șase luni, mult-așteptat de părinții Sergiu și Natalia din orașul Orhei. Bucuria nașterii puiuțului a fost umbrită de faptul că s-a născut bolnav. Diagnoza stabilită a fost: amiotrofie spinală. Această boală presupune atrofierea mușchilor și scăderea forței musculare. Nichita nu își poate ține echilibrul și nu are putere să își țină căpșorul sau spatele. Acum, timpul este foarte prețios pentru acest copilaș, fiecare zi este extrem de importantă. Părinții, cu lacrimi în ochi, vă roagă să-i acordați o șansă la viață acestui pui de om.

separator

La moment, Nichita este internat la Centrul Mamei și Copilului, în secția de reanimare, iar pentru a diagnostica boala de care suferă puiuțul și de a-i da o șansă la o viață normală, este necesară transportarea acestuia în Turcia, la Clinica American. Însă, cheltuielile legate de  transportarea lui Nichita sunt foarte mari, deoarece este necesar un avion specializat pentru transportarea acestuia în Turcia, plus cheltuielile legate de investigații. Părinții au venituri foarte modeste, iar acasă mai cresc încă un copilaș. 
Părinții sunt foarte disperați și vă roagă să nu-i lăsați în acest moment atât de greu pentru ei. Toți oamenii cu sfulet mare, pot face o mică donație pe platforma caritate.md pentru a-l salva pe acest puiuț micuț.

Ansambul de Dansuri Populare ,,Joc” a ridicat sala în picioare la ,,Românii au Talent”!
Articolul anterior
Află la ce riscuri te expui consumând grăsimi vegetale hidrogenate
Articolul următor
Alte articole interesante