Nichita de doar șase luni se luptă să trăiască! Acum, viața lui costă 20.000 de euro

Nichita Donos este un băiețel de doar șase luni, mult-așteptat de părinții Sergiu și Natalia din orașul Orhei. Bucuria nașterii puiuțului a fost umbrită de faptul că s-a născut bolnav. Diagnoza stabilită a fost: amiotrofie spinală. Această boală presupune atrofierea mușchilor și scăderea forței musculare. Nichita nu își poate ține echilibrul și nu are putere să își țină căpșorul sau spatele. Acum, timpul este foarte prețios pentru acest copilaș, fiecare zi este extrem de importantă. Părinții, cu lacrimi în ochi, vă roagă să-i acordați o șansă la viață acestui pui de om.

separator

La moment, Nichita este internat la Centrul Mamei și Copilului, în secția de reanimare, iar pentru a diagnostica boala de care suferă puiuțul și de a-i da o șansă la o viață normală, este necesară transportarea acestuia în Turcia, la Clinica American. Însă, cheltuielile legate de  transportarea lui Nichita sunt foarte mari, deoarece este necesar un avion specializat pentru transportarea acestuia în Turcia, plus cheltuielile legate de investigații. Părinții au venituri foarte modeste, iar acasă mai cresc încă un copilaș. 
Părinții sunt foarte disperați și vă roagă să nu-i lăsați în acest moment atât de greu pentru ei. Toți oamenii cu sfulet mare, pot face o mică donație pe platforma caritate.md pentru a-l salva pe acest puiuț micuț.

,,Miss Kazahstan”, găsită moartă. Era soția fostului deputat al Dumei de Stat, Vladimir Semago, în vârstă de 75 de ani

„Miss Kazahstan 2000”, actrița Natalia Steshenko, a murit subit în locuința sa din Moscova. Oamenii legii din Rusia ar fi constatat că moartea vedetei TV, în vârstă de 37 de ani, este non-violentă. Actrița locuia într-un apartament din centrul Moscovei împreună cu fiul și soțul ei, un politician în vârstă de 75 de ani, fostul deputat al Dumei de Stat, Vladimir Semago, transmite presa rusă.

Смерть оказалась внезапной: названа причина остановки сердца «Мисс Казахстан-2000» и актрисы Наталии Стешенко

Natalia și copilul ei erau văzuți des la locul de joacă. În seara zilei de 28 noiembrie, fiul de 10 ani al actriței a alergat la vecini. Şcolarul a spus că mama lui ,,stătea pe scaun şi şi-a pierdut brusc cunoştinţa”.

Medicii sosiți la fața locului au constatat decesul femeii. Natalia Steshenko ar fi fost diagnosticată cu tromboembolism pulmonar.

,,Potrivit celor apropiați, femeia nu s-a plâns niciodată de sănătatea ei până acum”.

Steshenko a jucat în serialele ,,Лига обманутых жен” și ,,Инспектор Купер”. Din 2006, aceasta activa ca actriță la teatrul ,,Luna” din Moscova. Ultima dată când a urcat pe scenă pe 24 septembrie.

Наталия Стешенко скоропостижно скончалась в своей квартире в Москве

Natalia Steshenko s-a născut în Kazahstan. În 2000, ea a câștigat titlul ,,Miss Kazahstan”, după care a plecat la Moscova.

,,Brazi împodobiţi, dar fără lumini”. Kievul se pregătește de sărbători

Autoritățile din Kiev fac pregătiri pentru sărbătorile de iarnă, în timp ce orașul este vizat frecvent de atacurile aeriene ale rușilor.

„Nu-l vom lăsa pe Putin să ne fure Crăciunul”, a declarat primarul orașului, Vitali Kliciko. Pomii de Crăciun care vor fi amplasaţi în Kiev vor oferi un semn de normalitate în locuri din oraș, inclusiv în celebra Piață Sophia, transmite unimedia.info.

Primarul Kievului a declarat că orașul nu-l poate lăsa pe Putin să ne fure Crăciunul”, în timp ce ucrainenii se pregătesc să sărbătorească sărbătorile cu brazi întunecați, în timp ce loviturile aeriene rusești lasă orașele fără curent și fac ravagii în infrastructura critică.

Pomii de Crăciun vor fi ridicați în întreaga capitală ucraineană pentru a marca Crăciunul și Anul Nou, a declarat primarul Kievului, Vitaly Kliciko, pentru postul de știri ucrainean RBC-Ucraina, dar compania energetică YASNO a declarat că aceștia nu vor fi iluminați.

Evenimentele de masă vor rămâne interzise în cadrul legii marțiale, dar nimeni nu va anula Anul Nou și Crăciunul și ar trebui să existe o atmosferă de Anul Nou”, a declarat Kliciko. Nu-l putem lăsa pe Putin să ne fure Crăciunul”.

Apelul său vine după săptămâni de atacuri aeriene susținute asupra rețelei energetice ucrainene, care au lăsat familii din întreaga țară fără electricitate, lumină sau apă, în mod intermitent.

Marcel Spatari: 70% dintre cetățenii înregistrați pe platformă fac parte din categoria de vulnerabilitate energetică înaltă

70% din toți cetățenii înregistrați pe platforma guvernamentală compnesații.gov.md sunt în cea mai mare categorie de vulnerabilitate. Anunțul a fost făcut de Muncii și Protecției Sociale, Marcel Spatari în cadrul emisiunii Rezoomat cu Ileana Pîrgaru.

Spatari: 70% din cetățenii înregistrați pe platformă sunt în cea mai mare vulnerabilitate

Amintim că miercuri, 30 noiembrie, moldovenii vor afla ce fel de grad de vulnerabilitate energetică vor avea, transmite realitatea.md.

„Începând cu ziua de mâine vom începe a transmite sms pentru cei care s-au înregistrat. Dar în facturile pe luna viitoare vor fi compensațiile așa cum am promis”, a declarat Spatari.

Precizăm că, în contextul crizei energetice și electrice, autoritățile au lansat platforma compensatii.gov.md, unde cetățenii se pot înregistra pentru ca ulterior să fie examinată posibilitatea compensării unei părți din cheltuielile pentru căldură.

Ansambul de Dansuri Populare ,,Joc” a ridicat sala în picioare la ,,Românii au Talent”!
Articolul anterior
Află la ce riscuri te expui consumând grăsimi vegetale hidrogenate
Articolul următor