Nicolae Botgros și Lidia Bejenaru sărbătoresc 49 de ani de căsnicie. Mesajul emoționant al dirijorului

Zi importantă pentru Nicolae Botgros și soția sa, Lidia Bejenaru. Cei doi sărbătoresc 49 de ani de căsnicie. Indiferent de încercările pe care le-a oferit soarta, astăzi sunt împreună și se bucură pentru acest eveniment din familie. O recunoaște chiar maestrul care a publicat un mesaj special pe pagina sa de Facebook.

separator

„Căsnicia este „nodul destinului” în care sunt legate firele a două vieți. O conversație spirituală, emoțională, multe ori măgulitoare, iar periodic chinuitoare și febrilă.

Farmecul acestui dialog este faptul că nici nu îți dai seama când au zburat cei 49 de ani munciți împreună, când a plecat jumătate de secol din viețile a doi oameni legați prin taina jurământului duhovnicesc. Acești 49 de ani pentru familia noastră au însemnat bucurie, euforie, ostilitate, înțelegere, grijă, compasiune, frământări și regrete. A însemnat tot ce poate simți și trăi un om.

Asta e! Indiferent de ce ne-a oferit viața, pe toate le-am trăit în doi, eu și soția mea, Lidia Bejenaru”, a scris artistul. ,,La mulți ani tuturor celor care își sărbătoresc astăzi ziua nunții, la mulți ani și nouă!”.

Amintim că în urmă cu câteva zile, Nicolae Botgros a negat faptul că s-ar fi separat de Lidia Bejenaru, după zvonurile apărute în presă.

În același timp, maestrul a recunoscut public și spune că își asumă faptul că a devenit tatăl unei fetițe, pe nume Nicoleta, acum în vârstă de 2 anișori.

În Moscova se închid şcolile
Articolul anterior
Emilian Crețu lansează videoclipul ,,Durdom Pa Pa”
Articolul următor
Alte articole interesante