Nicole Kidman a vorbit despre cele două avorturi spontane din timpul relației cu Tom Cruise

Nicole Kidman a trecut printr-o perioadă dificilă în timpul relației cu Tom Cruise. Actrița a vorbit deschis despre cele două avorturi spontane pe care le-a avut în timpul relației cu Tom Cruise.

separator

Astăzi este mama a patru copii și cu greu vorbește despre necazurile prin care a trecut până să devină mamă.

Într-un interviu cu revista Tatler, actrița a vorbit despre chinul celor două avorturi spontane:

„Cunosc dorința,” a spus Nicole. „Acea dorință. Este o uriașă, dureroasă dorință. Și pierderea! Pierderea unei sarcini nu este destul de discutată. Un necaz masiv pentru anumite femei.”

Vorbind despre ce înseamnă și ce se întâmplă atunci când o femeie devine mamă, Nicole Kidman a vorbit senină despre bucuria de a da viață unui copil.

Este o cantitate enormă de durere și o cantitate enormă de bucurie, în același timp. Reversul de a trece prin atâta dorință și durerea sentimentului când auzi ‘Ahhhh’ la venirea copilului.”

Nu este prima dată când Kidman vorbește despre aceste avorturi spontane. În 2007 a declarat că a avut o sarcină extrauterină și o pierdere de sarcină. Amândouă s-au întâmplat în timpul căsniciei cu Tom Cruise, de care a divorțat în 2001. Nicole Kidman și Tom Cruise au adoptat doi copii, Isabella și Connor, și a dat viață altor doi copii biologici, Sunday și Faith, cu soțul ei actual, Keith Urban.

Nicole Kidman este o mamă iubitoare și o femeie puternică, căreia nu îi este teamă să-și folosească vocea și influența pentru a încuraja și a inspira și alte femei să facă la fel, scrie elle.ro.

10 alimente bogate în crom pe care să le introduci în dietă
Articolul anterior
3 moduri în care să previi pierderea copilului în spații aglomerate
Articolul următor
Alte articole interesante