Nicoleta Gavriliță se pierde între București și Chișinău

425987_3033406667544_655623147_nAstăzi, după cum am descoperit pe pagina de facebook, tânăra interpretă Nicoleta Gavriliță iar e la București. Abia revenise acasă și iar a făcut drum până în capitala României. Se pare că interpreta, de doar 19 ani, intenționează serios să treacă cu traiul dincolo de Prut.

separator

”Vreau să mă stabilesc cu traiul la Bucureşti, pentru că mi-ar fi mai uşor acolo să îmi realizez visele mele muzicale, pentru că am o echipă acolo care crede în mine şi mă ajută să fac ceea ce îmi doresc, dar deocamdată nu știu când o voi face”, zâmbește Nicoleta Gavriliță.

182473_4846687438430_387308559_n IMG_0146_58fe3e9c57 thumb1_nicoleta_gavrilita_si_stefan_stef

Un motiv important pentru a pleca ar fi faptul că la moment, tânăra interpretă lucrează cu o echipă foarte puternică din București, în care are deplină încredere. Anume cu ei lucrează la primul single. Și pentru că repetițiile și înregistrările au loc acolo, Nicoleta face naveta la București o dată la câteva zile.  Ba mai mult, ea are de gând să cânte în duet cu un coleg din echipa cu care lucrează. Deocamdată nu dă detalii, vrea să se laude când va fi timpul.

376761_4413833897362_1447011457_n 524778_10200134134969491_1027488728_n e0044a01262668567a2e2dffe5283c2ca1fb1af1

429610_4582057265258_1283662048_nUn al doilea motiv ar fi iubitul ei (compozitor Andrei Tostogan) și noii prieteni ai Nicoletei de la ”Vocea României”, care se pare au o mare influiență asupra ei.

Și pentru că se știe bine că prieteniile de-o viață nu se compară cu cele de câteva luni, Unica.md a încercat să afle de la tânăra interpret cum vede ea relația cu noii săi prieteni și cât de mult o ajută faptul că i-a cunoscut?

532653_4327463978168_1144256424_n”Este adevărat că prieteniile se formează în timp, dar la fel de adevărat este, că prietenii pe care îi face muzica sau, mai bine zis, dragoste pentru muzică şi artă pot fi la fel de puternice ca şi cele făcute în timp. Eu mă bucur enorm că pot spune că am rămas prieteni foarte buni cu o parte din concurenţii de la „Vocea României”. Vorbim în fiecare seară pe internet, împărţim bucuriile şi tristeţile, uneori ne și întâlnim la Bucureşti. Petrecem foarte bine timpul împreună. În showbiz relațiile cu oamenii contează mult. Eu sunt foarte deschisă, dar și precaută, când vine vorba de a cunoaște noi oameni, noi găști. Vorbind despre propria experiență, pot să spun că relațiile pe care le-am creat cu colegii de la „Vocea României” mă ajută foarte mult. Pe lângă faptul că ne-am atașat foarte mult unii de alții și comunicam seară de seară pe rețelele de socializare, ne și ajutăm reciproc. Chiar zilele astea m-am întors din București, de la un concert caritabil organizat de către un coleg din proiect, care ne-a invitat să-i fim alături și să cântăm impreună.  E frumos că păstrăm relațiile și ne ajutăm și după ce proiectul a luat sfârșit”, a spus Nicoleta Gavriliță

nicoleta-gavrilita

Deseori însă prieteniile, chiar și cele de o viață se transformă în lupta pentru întâietate. Cel mai sesizabil acest lucru este în showbizz. Nicoleta, la vârsta ei, vrea însă să creadă că între ea și prietenii ei din showbizz nu se va instala acestă luptă.

Natalia Bodiu

Vreme rea în România! De la 20 de grade Celsius, temperaturile au scăzut brusc! Grindina a lovit deja mai multe localități

Vremea s-a schimbat în unele zone din România. De la 20 de grade Celsius, temperaturile au scăzut brusc în mai multe judeţe. Câteva localităţi din Brăila şi Bacău au fost lovite astăzi de grindină. Bucăţile de gheaţă au distrus copacii abia înfloriţi. De mâine, vremea se strică în jumătate de ţară. În Est, Vest şi Nord vor fi coduri galbene de vânt și ploi, scrie observatornews.ro.

Specialiștii au emis o informare meteorologică valabilă în intervalul luni, ora 6.00 – miercuri, ora 21.00. În documentul meteorologilor se face referire la intensificări ale vântului, precipitații moderate cantitativ, răcire accentuată, îngheț la sol și brumă.

În intervalul menționat, precipitațiile se vor extinde treptat dinspre vest și vor cuprinde cea mai mare parte a țării. Vor fi ploi, iar din a doua parte a nopții de luni spre marți (27/28 martie) îndeosebi în jumătatea de nord se vor semnala precipitații mixte (măzăriche, lapoviță și ninsoare), iar la munte vor predomina ninsorile și local se va depune strat nou de zăpadă. Pe alocuri, cantitățile de apă vor depăși 15…20 l/mp

Vântul se va intensifica treptat în toate regiunile

Vântul se va intensifica treptat în toate regiunile cu viteze în general de 45…65 km/h, iar în zona montană înaltă va sufla tare. Marți și miercuri vremea va deveni rece pentru această dată în toată țara, iar temperaturile minime vor fi preponderent negative și se va produce brumă sau îngheț la sol. În sud-estul teritoriului în seara zilei de luni vor fi averse ce pot avea și caracter torențial, descărcări electrice și posibil căderi de grindină.

Cea mai mare grevă din Germania din ultimii ani, anunțată pentru luni. Transportul va fi paralizat

Milioane de oameni care fac naveta la serviciu trebuie să se aștepte luni la o paralizare a transporturilor în Germania. Atât traficul feroviar, cel cu mijloacele de transport în comun, cât și aeroporturile vor fi în mare parte în grevă la nivel federal, au anunțat atât sindicatul prestatorilor de servicii, Verdi, cât și sindicatul căilor ferate și transporturilor EVG, conform Deutsche Welle citată de radiomoldova.md.

Conflictul tarifar de la căile ferate Deutsche Bahn și din serviciile publice riscă să se transforme în cea mai mare grevă care a avut loc în Germania în ultimii ani, notează DW.

Greva va paraliza transportul feroviar, aproape toate aeroporturile, căile navigabile, porturile germane și serviciile de autostradă.

Compania feroviară germană Deutsche Bahn a anunțat că din cauza grevei de avertisment se vede nevoită să suspende luni în totalitate traficul feroviar pe distanțe lungi, fiindcă nu există posibilitatea organizării unui plan de avarie.

Și în traficul feroviar regional și urban „trenurile nu vor circula decât prin excepție”, a comunicat compania.

Lupta pentru majorarea salariilor va afecta și mare parte din aeroporturi.

Sindicatul cere majorarea salariilor cu 10,5%, minimum cu 500 de euro lunar. EVG negociază la rândul său cu patronatul în numele a 230.000 de angajați în cadrul a 50 de companii feroviare și firme de transport în comun, și insistă asupra creșterii cu 12% a salariilor, minimum cu 650 de euro în plus pe lună.

Ofertele făcute de Deutsche Bahn și de ceilalți angajatori se rezumă la o creștere cu cinci procente a salariilor și de plăți unice de maximum 2500 de euro. Partenerii sociali se acuză reciproc de eșuarea negocierilor salariale desfășurate în lunile februarie și martie, mai scrie DW, care citeaza DPA și AFP.

Tragedie pe mare! Cel puțin 29 de migranți care încercau să ajungă în Italia au murit înecați

Cel puțin 29 de migranți au murit după ce cel puțin două ambarcațiuni s-au scufundat în largul coastelor tunisiene la câteva ore distanță una de cealaltă, transmite Mediafax. Migranții subsaharieni încercau să traverseze Mediterana pentru a ajunge în Italia.

Este cel mai recent caz dintr-o serie de răsturnări de ambarcațiuni cu migranți în largul coastei tunisiene în ultimele zile, alte cinci ambarcațiuni scufundându-se în ultimele patru zile, potrivit BBC. Acest lucru vine după ce Tunisia a lansat o campanie împotriva migranților africani fără documente.

Între timp, oficialii italieni de pe insula Lampedusa spun că sunt copleșiți, după ce un număr record de 2.500 de migranți au sosit în ultimele 24 de ore.

Giorgia Meloni avertizează Europa că se află în pragul unei crize a refugiaților

Premierul italian de extremă-dreapta, Giorgia Meloni, a avertizat că Europa riscă un val uriaș de refugiați sosind pe coastele sale.

Tunisia a devenit un punct de legătură pentru migranții care doresc să ajungă în Europa, cifrele ONU arătând că cel puțin 12.000 de migranți care au debarcat anul acesta pe coastele Italiei au plecat din Tunisia. Această cifră a fost de doar 1.300 în aceeași perioadă a anului trecut.

Cu toate acestea, paza de coastă tunisiană afirmă că ia măsuri pentru a opri trecerea migranților, după ce a oprit aproximativ 80 de nave care se îndreptau spre Europa în ultimele patru zile, potrivit agenției de știri Reuters. De asemenea, aceasta spune că a reținut peste 3.000 de migranți.

Decorează cu stil ghiveciul de flori (master class)
Articolul anterior
Prăjitură cu branză de vaci
Articolul următor