Nicoleta Luciu a povestit cum se descurcă cu cei patru copii ai săi

Actriţa din România Nicoleta Luciu este o mamă dedicată și extrem de împlinită de când a ales să se retragă din lumina reflectoarelor și să se dedice familiei sale. De ani buni, ea a lăsat viața agitată din București pentru un trăi mult mai liniștit, la Miercurea Ciuc, acolo unde se dedică creșterii celor patru copii: Zsolt, Karol, Kim și Kevin.

Copiii au un stil de viață destul de activ, mai ales că traiul într-un oraș mic, neaglomerat, îți permite să ajungi în scurt timp în locul dorit, scrie www.mamaplus.md care citează de mamici.ro.

„Cel mare are 13 ani și e clasa a VIII-a. Acum din vorbe și din fapte trebuie să înțeleagă. Dacă nu fac ce trebuie, le tai de unde îi doare cel mai tare, din plăcerile pe care le au. Că nu ai ce să le faci. Aici copiii cresc ca pe vremea noastră, au o copilărie asemănătoare. Fac sport, limbi străine, stau afară, merg pe biciclete. Sâmbăta, duminica îi ducem la călărie sau la cățărat”, a declarat Nicoleta Luciu.

Cea de-a doua sarcină s-a dovedit a fi una dintre cele mai mari provocări din viața Nicoletei Luciu

Vedeta a aflat că a rămas însărcinată cu tripleți, iar din acel punct și viața ei s-a schimbat. Tânăra mămică a vorbit despre conexiunea strânsă dintre Karol, Kim și Kevin, dar și metoda inedită de educație pe care a ales-o pentru tripleți.

„Dacă unul dintre tripleți e bolnav acasă, ceilalți nu au chef de nimic. Din instinct se duc în clasă la cel ce stă acasă. Nu-s în aceeași clasă, fiecare trebuie să se descurce singur, nu poți să-i faci să fie dependenți unul de altul, poate unul vrea în China, altul, în America. Ce fac dacă vreunul prinde vreun job, trebuie să-l ia și pe celălalt?!”, afirmă Nicoleta.

”Nu există pauză în care să nu se caute în școală. E o legătură foarte strânsă între ei. La mine nicio zi nu seamănă cu alta, fiecare are toanele lui, cheful lui, problemele lui. Nu-ți imagina și că nu se ceartă. De multe ori, mărul discordiei e fata, iar ei își iau pedepsele”, a mai declarat Nicoleta Luciu.

Stilist tips! 3 ținute bune de purtat toată săptămâna
Articolul anterior
Bucurie în familia interpretei Cristina Ceauș: ,,Doamne, mi-ai dat o prietena pe viață”
Articolul următor