Nicoleta Luciu –un nou scandal cu soțul!

1Deși Nicoleta Luciu se numără printre cele mai sexy și frumoase femei din sowbiz-ul rom

separator
ânesc, ea consideră însă că are nevoie de unele retușări. Vedeta nu a întârziat să apeleze la ajutorul medicului estetician Kasem Abu Bakr. Însă soțul brunetei nu este de acord cu intervențiile Nicoletei.

A câștigat Miss Romania, are patru copii și reușeste să se mențină în formă ideală la cei 32 de ani pe care îi are. Nicoleta Luciu este femeia care s-a îngrășat și a slăbit de nenumărate ori.

3Dacă vă întrebați cum își menține tinerețea, ar trebui să știți că Luciu scoate bani grei din buzunar pentru toate tratamentele, a dezvăluit în exclusivitate WOWbiz.ro. Însă soțul ei, Zsolt Cesrog, nu este de acord cu aceste intervenții.

4„Mi se pare normal ca după două nașteri să-ți pui implanturi mamare. Nu am avut nimic de spus în privința asta. Chiar mă bucur că și-a pus, dar în rest nu vreau să-și facă nimic. Soția mea e perfectă, e cea mai frumoasă femeie din lume. Nico arată foarte bine și nu necesită nicio modificare, dar ea își face. Eu nu sunt de acord cu injecțiile pe care și le face, nu am fost niciodată. Nu aș vrea să-și facă nimic pentru că, repet, arată foarte bine”, i-a mărturisit Zsolt Csergo unui apropiat.

Cea mai inofensivă metodă de contracepţie!
Articolul anterior
Formula picioarelor ideale!
Articolul următor
Alte articole interesante