Nicoleta Nucă a lansat un nou videoclip. Video!

„N-am pierdut nimic” este mesajul Nicoletei Nucă în noua sa piesă. Interpreta a schimbat ușor stilul care o reprezenta până acum în piesele sale. De această dată, artista joacă rolul unei tinere care nu rămâne afectată după despărțirea de fostul iubit, fiind sigură pe ea și pozând în ipostaze sexy și provocatoare.

separator
„N-am pierdut nimic” marchează o schimbare. „E o piesa diferita de ceea ce asteapta de la mine fanii si urmaritorii mei. E o piesa cu un mesaj #girlpower, pozitiva, dinamica, funny si plina de viata. Cred ca mi se potriveste atat pe voce, cat si pe personalitate, pentru ca imi face o placere enorma sa o cant”, a spus  Nicoleta Nuca.

„Ma reprezinta mesajele de girl empowerment”, recunoaste Nicoleta Nuca. „M-a sunat intr-o zi Marius Moga si mi-a zis ca are o piesa super tare pentru mine, despre care el crede ca mi se potriveste manusa. Am ascultat piesa si mi-a picat cu tronc din prima clipa. Am inregistrat primul demo, Marius Mirica a lucrat apoi la o productie mai fresh si in alta seara m-a sunat iar Marius Moga si m-a chemat la studio sa inregistrez vocile finale. Am stat in studio pana la 4 dimineata facand brainstorming despre cum am putea face piesa din ce in ce mai buna. Uite asa a luat nastere varianta pe care o auziti acum”, declară Nicoleta Nuca.

Termometrele cu mercur vor dispărea din grădinițe. În locul acestora, vor fi folosite cele electronice
Articolul anterior
Crima de la Hâncești. Unul dintre minorii ucigași era fiul adoptiv al victimei
Articolul următor
Alte articole interesante