Nicoleta Nucă se pregătește de nuntă și vrea să adopte un copil

Nicoleta Nucă trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Alex Ursache, bărbatul de care s-a îndrăgostit acum mai bine de patru ani. În urmă cu doar câteva luni, el a considerat că ar fi vremea să ducă relația lor la un alt nivel, așa că și-a făcut curaj și a cerut-o în căsătorie pe frumoasa lui iubită. Nicoleta Nucă vrea nuntă peste hotare.

Artista deja își face planurile. Nu are totul stabilit, pentru că momentan ea și viitorul ei soț nu își pot uni destinele, din cauza pandemiei de coronavirus. Visează, însă, la o nuntă restrânsă la care să ia parte familia și cei mai apropiați oameni, undeva peste hotare, eventual în Capri.

”N-am planificat încă nunta deoarece suntem în pandemie. Am o listă întreagă de rochii. Ne gândim la ceva foarte restrâns, cu o mână de oameni, adică familia și cei mai apropiați oameni, cred că nici 20. Undeva peste hotare ne-am gândit s-o facem, în Italia undeva în Capri, nu mă văd în România”, a declarat Nicoleta Nucă, pentru Antena Stars.

Artista își dorește enorm un copil.

”Îmi doresc să adopt foarte mult, este unul dintre visele mele cele mai mari, să reușesc să adopt un copil. Să iubești un copil pe care nu-l faci tu este un gest de iubire supremă. Îmi doresc și copilul nostru, dar aici încă mai negociem deoarece nu mă simt pregătită în momentul de față”, a mai povestit Nicoleta Nucă.

Îi merge din plin după divorț! Ce afacere și-a deschis Ileana Lazariuc
Articolul anterior
Tragedie la Cahul. Un șofer a lovit mortal un biciclist și a fugit de la locul faptei
Articolul următor
Alte articole interesante