Nikita Mihalkov l-a criticat pe Maxim Galkin. ,,Și-a distrus viața și viitorul”

Nikita Mihalkov l-a criticat pe Maxim Galkin și a dat o prognoză pentru viitoarea carieră a umoristului. Regizorul și prezentatorul rus de televiziune, care susține războiul lui Putin, a criticat în mod repetat celebritățile ruse care s-au opus teroarei.

Maxim Galkin a căzut sub „limba ascuțită” a lui Mihalkov.

Odată cu izbucnirea războiului din Ucraina, Maxim Galkin a părăsit Rusia și a condamnat invadarea trupelor ruse în Ucraina.

Mihalkov l-a avertizat pe Maxim în privința dorinței acestuia de a se întoarce în patria sa. Potrivit regizorului, în Rusia pe Maxim ,,nu-l așteaptă nimeni și nici nu-l va aștepta”.

Potrivit lui Mihalkov, întregul popor rus s-a îndepărtat demult de showman și acesta nu va putea găsi un loc de muncă în Rusia, pentru că niciun canal tv nu vrea să lucreze cu el.

„În țara noastră, o persoană ca Maxim nu are absolut niciun viitor”, a spus Mihalkov.

În același timp, el a subliniat că lui Galkin, după toate probabilitățile, nu îi pasă ce cred oamenii despre el în Federația Rusă, pentru că este „plătit în mod regulat” de ,,altcineva”.

Au fugit de mobilizare: Doi ruși au ajuns cu barca în Alaska

Paza de Coastă a SUA a reținut doi bărbați pe insula St. Lawrence, statul american Alaska. Ei plecaseră cu barca din Egvekinot, regiunea autonomă Ciukotka, și le-au spus celor care i-au găsit că „au fugit de armată”, scrie Alaska News Source.

Bărbații au fost găsiți de localnicii din satul Gambell, marți, 4 octombrie. Ei au informat polițiștii de frontieră despre descoperirea bărcii cu cei doi cetățeni străini.

Cazul a fost tratat foarte atent, având în vedere tensiunile dintre SUA și Rusia pe fondul războiului din Ucraina.

Un purtător de cuvânt al biroului senatorului Dan Sullivan a declarat că acesta a fost informat despre situație după ce a fost contactat de un lider comunal înalt din regiunea Strâmtorii Bering.

Bărbații au parcurs în jur de 300 de mile marine, peste 500 de kilometri pe mare.

Doi ruși care au fugit cu barca de mobilizare au ajuns în Alaska și au fost recuperați de Garda de Coastă a SUA

„Acești doi oameni care au venit din Rusia cu barca au fost reținuți la Gambell și sunt acum la Anchorage și tratați de autoritățile federale”, a spus guvernatorul Mike Dunleavy.

„Nu anticipăm un flux continuu de indivizi străini. Nu avem nicio indicație că se va întâmpla așa ceva”, a mai spus Dunleavy.

sursa

O mașină a explodat în centrul Moscovei. Două automobile sunt în flăcări

O mașină a explodat în apropierea Turnului Federației din Moscova. Joi seară, două mașini erau în flăcări în centrul Moscovei.

Martorii oculari spun că au auzit o explozie, după care au observat un bărbat care a fugit cu o canistră.

Turnul Federației este un complex de zgârie-nori din Moscova. Turnul a fost proiectat să fie atât cea mai înalta clădire din Europa cât și prima clădire europeană care să depășească 374 de metri.

Patriarhul Kirill a cerut clericilor din toată țara două zile de rugăciuni pentru sănătatea lui Putin

Patriarhul Kiril al Moscovei și al Rusiei i-a binecuvântat pe episcopi, clerici și credincioși să se roage pentru sănătatea președintelui rus Vladimir Putin.

Putin's Altar Boy'—Russian Orthodox Church Leader—Dropped From EU Sanctions

Într-un mesaj publicat pe site-ul Patriarhiei Moscovei, se spune că pe 7 octombrie, ziua în care Putin împlinește 70 de ani, Kirill face apel „să facă acasă rugăciune fierbinte pentru sănătatea șefului statului al Rusiei”.

Pe 8 octombrie, ziua sărbătorii Sfântului Serghie de Radonezh, cu binecuvântarea Patriarhului Moscovei și al Întregii Rusii, bisericile vor asculta și o „petiție specială pentru sănătatea Președintelui Rusiei” și „proclamă mulți ani ” lui Vladimir Putin.

sursa

Pentru cinci zile, oraşul Cahul devine capitala muzicii clasice, unde va avea loc Festivalul Internațional „Crescendo”
Articolul anterior
Kremlinul nu știe dacă Putin va merge la summitul G20: sunt îngrijorați de siguranța sa
Articolul următor