Nina Crețu, în lacrimi de Revelion. De vină a fost chiar fratele ei, Emilian

Deși este o sărbătoare a bucuriei, Revelionul poate aduce și lacrimi, de dor sau de fericire. Frații Emilian și Nina Crețu s-au îmbrățișat și au plâns în noaptea dintre ani, după ce au petrecut Revelionul la casa lor, în Capitală. Înconjurați de câțiva prieteni dragi, au primit mulți urători și s-au bucurat de o atmosferă de vis care a surprins, de la terasa locuinței, toată feeria de sărbători a orașului.

,,Vă doresc că în acest an lacrimile din ochii voștri să fie doar de fericire! 2021 Bine ai venit!”, a scris Emilian Crețu, în dreptul unei poze care surprinde o emoționantă îmbrățișare între frați.

,,Nu credeam că de Revelion poți plange, lacrimile sunt un lucru normal în viața fiecărui om. Sora din Italia este cumva vinovată că am plâns, vreau să doresc tuturor un An nou fericit în sânul familiei, multă dragoste, prețuiți viața. Marina, știi că te iubesc. Dacă aș scrie o scrisoare lui Moș Crăciun i-aș cere să facă așa ca să nu existe cuvântul acesta ,,diaspora”, toți să fie acasă. Un An Nou fericit și un gând bun tuturor celor care sunt departe de casă, dar cu inima sunt acasă”, a transmis Emilian Crețu, într-un story pe Instagram.

Pepe a publicat o imagine adorabilă cu fiul său. Vezi cu cine seamănă cel mic!

Pepe a publicat o imagine haioasă cu fiul său. Fanii au putut vedea cât de mult a crescut Pepe Junior și cât de mult îi seamănă artistului.

Care a fost, de fapt, prima meserie a lui Pepe! Latino lover-ul a  recunoscut: ”Niciodată nu mi-a fost rușine” | Spynews.ro

Pepe este discret în privința vieții de familie și publică rar imagini cu fiul său.

În fotografia publicat de Pepe pe Instagram, micuțului Pepe Junior apare stând în brațele tatălui său.

„Vă pupăm”, a scris Pepe în dreptul fotografiei adorabile în care apare ținându-și mezinul în brațe.

Yasmine Ody, fotografie emoționantă cu fiul ei. Iubita lui Pepe a născut în  urmă cu câteva zile: ''Inima mea” / FOTO | Spynews.ro
Noua iubită a lui Pepe, copia Ralucăi Pastramă? Cele două brunete seamănă  izbitor - IMPACT.ro

Pepe este tatăl a trei copii: 2 fete; Rosa și Maria, din căsnicia anterioară cu Raluca Pastramă și mezinul Pepe, din actuala relație cu Yasmin Ody.

Rușii au bombardat un spital din Ucraina. Patru medici au murit

Patru medici au fost uciși, iar doi pacienți au fost răniți după ce forțele ruse au bombardat un spital de psihiatrie din satul Strelecha, săptămâna trecută, a declarat guvernatorul regiunii Harkov, Oleg Sinegubov.

Potrivit The Guardian, Singebuvov a spus că medicii au murit în timp ce încercau să evacueze pacienții din spital. „În timpul evacuării, rușii au început un bombardament masiv”, a spus el.

„În satul Strelecha, medicii au încercat să evacueze pacienții dintr-un spital de psihiatrie. Lucrătorii medicali, chiar și sub bombardamente, riscându-și viața, au încercat să salveze bolnavii. S-a putut evacua 30 de pacienți, în total sunt peste 600 în instituție”, a spus Sinegubov, potrivit Ukrainska Pravda, citată de Hotnews.

Potrivit datelor preliminare, din păcate, 4 lucrători medicali au murit, 2 pacienți au fost răniți.

Raportul nu a putut fi verificat independent, potrivit The Guardian.

Max Barskih a crescut în Herson, oraș ocupat de ruși

Max Barskih a crescut în Herson. Interpretul ucrainean a împărtășit fotografii din copilăria sa. Acesta a dezvăluit că mulți dintre prietenii săi au rămas în Herson, aceștia rămânând izolați după invazia rușilor. Max trăiește o durere imensă și speră că foarte curând îi va putea îmbrățișa din nou pe cei dragi.

Anul acesta, orașul ucrainean Herson a împlinit 244 de ani. În cinstea acestei sărbători, Max Barskih a dedicat o postare orașului natal, pe contul său de Instagram. Artistul a remarcat că de fapt copilăria sa fericită este legată de acest oraș și, pe bună dreptate, îl consideră ,,cel mai bun oraș de pe pământ”.

Max și-a diluat postarea cu fotografii de arhivă în care arată fericit alături de prietenii din copilărie.

În plus, interpretul a subliniat că speră ca, în câteva săptămâni, orașul său natal va fi dezocupat și va putea să vină să-i îmbrățișeze pe oamenii apropiați. Recent s-a aflat că artistul își va construi în continuare cariera muzicală, dar sub un nou pseudonim.

Discurs emoționant. Ultimul mesaj de Anul Nou transmis de Angela Merkel în calitate de cancelar
Articolul anterior
De Revelion, alături de familiile lor! Cum au petrecut vedetele noaptea dintre ani?
Articolul următor