Nina Crețu, în lacrimi de Revelion. De vină a fost chiar fratele ei, Emilian

Deși este o sărbătoare a bucuriei, Revelionul poate aduce și lacrimi, de dor sau de fericire. Frații Emilian și Nina Crețu s-au îmbrățișat și au plâns în noaptea dintre ani, după ce au petrecut Revelionul la casa lor, în Capitală. Înconjurați de câțiva prieteni dragi, au primit mulți urători și s-au bucurat de o atmosferă de vis care a surprins, de la terasa locuinței, toată feeria de sărbători a orașului.

,,Vă doresc că în acest an lacrimile din ochii voștri să fie doar de fericire! 2021 Bine ai venit!”, a scris Emilian Crețu, în dreptul unei poze care surprinde o emoționantă îmbrățișare între frați.

,,Nu credeam că de Revelion poți plange, lacrimile sunt un lucru normal în viața fiecărui om. Sora din Italia este cumva vinovată că am plâns, vreau să doresc tuturor un An nou fericit în sânul familiei, multă dragoste, prețuiți viața. Marina, știi că te iubesc. Dacă aș scrie o scrisoare lui Moș Crăciun i-aș cere să facă așa ca să nu existe cuvântul acesta ,,diaspora”, toți să fie acasă. Un An Nou fericit și un gând bun tuturor celor care sunt departe de casă, dar cu inima sunt acasă”, a transmis Emilian Crețu, într-un story pe Instagram.

Discurs emoționant. Ultimul mesaj de Anul Nou transmis de Angela Merkel în calitate de cancelar
Articolul anterior
De Revelion, alături de familiile lor! Cum au petrecut vedetele noaptea dintre ani?
Articolul următor
Alte articole interesante