Noaptea Reducerilor la „Shopping MallDova” îți aduce solduri și oferte speciale: Unele prețuri se vor „topi” cu 70%

Ziua specială dedicată amatorilor de promoții se apropie! În Noaptea Reducerilor, ajunsă la cea de-a 20-a ediție, ai verde la înnoirea garderobei cu articole pe care până acum doar le admirai în vitrine. În data de 8 noiembrie, începând cu ora 20:00 și până la miezul nopții, primești reducerile pe tavă, pentru că magazinele din incinta „Shopping MallDova” vor afișa reduceri de până la 70%. Vino împreună cu întreaga familie și fă-ți plinul de cumpărături!

separator
Cea mai lungă noapte în care vei da frâu liber shoppingomanului din tine se apropie cu pași grăbiți. Fă-ți lista cu dorințe și fii pregătit pentru vânătoarea de prețuri mici. Magazinele te vor întâmpina cu super reduceri la colecțiile de haine și încălțăminte, cosmetice și parfumuri, jucării și cărți.

Magazinul „Lulu”, bunăoară, anunță reduceri de la -10% până la – 80% pentru jucăriile care îl vor impresiona pe piciul tău. Figurine Roblox, Puzzle 3D, Lego sau personaje preferate inspirate din desenele animate – toate îi vor satisface dorința de joacă și îi vor stimula imaginația și creativitatea.

Și iubitorii de lectură, dornici de a se perfecționa și a explora lumea, vor avea parte de surprize. „Librarius” vine cu o listă impresionantă de cărți, care vor putea fi procurate cu o reducere de 70%. Pentru alte titluri vor fi afișate reduceri între -10% și -30%. Vânează prețurile roșii afișate de „GUESS” ca să te alegi cu o pereche sau mai multe de blugi stilați și câteva pulovere pufoase și călduroase, potrivite pentru vremea rece – prețurile vor fi cu 20-70% mai mici. Pentru un plus de culoare în zilele posomorâte alege să-ți completezi ținuta cu accesorii îndrăznețe pe care, la fel, le găsești la preț redus. Și magazinul „Sassofono” a decis să le surprindă pe doamne și va afișa reduceri de 70% pentru colecțiile vechi de rochii de seară, jachete de blană sau piele, genți, pălării, dar și o mulțime de alte accesorii. Articolele din noua colecție vor fi cu până la 20% mai ieftine.

Un șir de magazine vor înjumătăți prețurile (50%), pentru a oferi cumpărătorilor un motiv de bucurie. Ca să nu te rătăcești prin oferte, le-am repartizat pe categorii:

  • Încălțăminte pentru dame și bărbați: CARLO PAZOLINI, GELO, SALAMANDER
  • Îmbrăcăminte pentru dame și bărbați: INCITY, PIERRE CARDIN, VIZITA
  • Îmbrăcăminte sport și casual: STREET&SPORT
  • Acesorii și bijuterii: MELIS
  • Cosmetică și parfumerie: OVICO, VIZAJE-NICA, YVES ROCHER, ORGANIC SHOP, AROMATEQUE, INGLOT
  • Ochelari de vedere și rame: INTEROPTIC

În cea mai lungă noapte de shopping, mai multe restaurante din incinta centrului comercial îi vor ademeni cu oferte apetisante pe pofticioșii veniți la cumpărături. Nici distracțiile de la „Shopping MallDova” nu sunt de ignorant – vei avea parte de oferte speciale la bowling, iar până la închiderea ușilor centrului comercial un DJ va întreține atmosfera, astfel ca shoppingul să fie mai cu spor.

Exemplu demn de urmat! ”Îi ajutăm pe cei mai oropsiți, care muncesc pământul, să-și vândă roadele”

Exemplu demn de urmat! Primăria Sectorului 6 din București a venit cu o idee genială pentru susținerea țăranilor oropsiți care muncesc la pământ. Proiectul, care merită toate aprecierile, ar putea fi implementat și în Republica Moldova pentru a pune capăt comerțului stradal din jurul Pieței Centrale din Capitală.

”Nu încurajăm comerțul ilegal, dar îi ajutăm pe cei mai oropsiți, care muncesc pământul, să-și vândă roadele.

Nu pe stradă, în praf, ci la tarabele sociale. Sunt 39, în piețele Orizont, Drumul Taberei II, Veteranilor I și Crângași. Locuri unde micii producători pot vinde gratuit. Tarabele sociale sunt inscripționate la PiațaVeteranilor.”, anunță Primăria sectorului 6 din București.

Vedeți mai jos în ce condiții îți vând acum oamenii produsele crescute la țară.

Are Putin mai multe dubluri? Peskov spune că există un singur Putin, care e „super activ”

Secretarul de presă al preşedintelui Federaţiei Ruse, Dmitri Peskov, a declarat că Vladimir Putin nu are dubluri şi nu „stă în buncăre”, transmite Agenţia de propagandă rusă RIA Novosti, care îl citează pe Peskov.

„Am auzit [oameni spunând] că Putin are o mulţime de dubluri care lucrează pentru el în timp ce el stă în buncăr. O altă minciună. Vedeţi ce fel de preşedinte avem. De fapt, el este aşa cum a fost întotdeauna, este o persoană super activă. Cei care lucrează cu el abia reuşesc să ţină pasul cu el. Nu putem decât să-i invidiem energia. Doamne fereşte, nu poţi decât să îi doreşti sănătate. Bineînţeles, nu a stat în niciun buncăr. Şi aceasta este o minciună”, a spus Putin.

La 18 aprilie, mass-media de propagandă rusească au relatat că dictatorul rus Vladimir Putin ar fi vizitat cartierul general al grupului militar Dnepr de pe frontul din Kherson şi al grupului Vostok din regiunea Luhansk. Oleksii Danilov, secretarul Consiliului pentru Securitate Naţională şi Apărare al Ucrainei, este convins că nu preşedintele rus Vladimir Putin a fost cel care a vizitat teritoriile ocupate temporar din regiunile Kherson şi Luhansk, ci unul dintre dublurile sale.

sursa: www.ziare.com

ULTIMA ORĂ! Rusia va expulza un diplomat moldovean din Moscova. Reacția Chișinăului

Federația Rusă va expulza un diplomat din cadrul Ambasadei Republicii Moldova de la Moscova. Despre acest lucru a fost anunțat ambasadorul nostru în Rusia, Lilian Darii, după ce a fost convocat la Ministerul rus de Externe, anunță Russia Today, citată de ziua.md.

Decizia autorităților din Rusia reprezintă o „replică în oglindă”, după ce Chișinăul a expulzat un diplomat rus, ca urmare a scandalului legat de interdicția de a intra în țară, aplicată săptămâna trecută președintelui Tatarstanului, Rustam Minnihanov.

Potrivit sursei citate, la Ministerul rus de Externe, ambasadorului moldovean la Moscova i-a fost înmânată o notă de protest, în care sunt prezentate aceste argumente. Mai mult, acesta ar fi fost informat că autoritățile din Rusia sunt extrem de deranjate de atitudinea neprietenoasă pe care o manifestă Chișinău, în ultima perioadă.

„Federația Rusă continuă politicile ostile la adresa Republicii Moldova”. Așa a comentat ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu, convocarea ambasadorului țării noastre la Moscova și declararea unui diplomat din cadrul Ambasadei Republicii Moldova de la Moscova drept persona non-grata. 

„Timp de foarte mulți ani, de la independența țării noastre, Federația Rusă a recurs la politici ostile față de Republica Moldova, față de cetățenii noștri, față de economia noastră, față de independența noastră, prin sprijinirea separatismului, prin prezența militară ilegală pe teritoriul țării noastre, prin introducerea embargourilor asupra produselor din Republica Moldova, asupra vinurilor, asupra legumelor, asupra fructelor. Și, iată, în acest context, Federația Rusă continuă aceste măsuri ostile care afectează negativ cetățenii Republicii Moldova. Evident, referindu-mă la contextul actual, știți bine că, săptămâna trecută, în urma unor acțiuni ostile ale Federației Ruse față de Republica Moldova, un reprezentant al Ambasadei Federației Ruse la Chișinău a fost declarat persona non-grata,” a declarat Popescu. 

Marți, ambasadorului moldovean la Moscova i-a fost înmânată o notă de protest din partea Ministerului rus de Externe. Mai mult, acesta ar fost informat că autoritățile din Rusia sunt extrem de deranjate de atitudinea neprietenoasă pe care o manifestă Chișinău, în ultima perioadă. Decizia este legată de declararea persona non grata a unui angajat al Ambasadei Federației Ruse la Chișinău.

Rafinament, stil, apariții inedite – la Privé Fashion Events, cel mai modern și nonconformist show de modă din peisajul autohton! Vezi cum a fost la eveniment!
Articolul anterior
Și-ar fi bătut soția și a încercat să scape de pedeapsă, propunând mită. Un polițist, reținut!
Articolul următor