Noi detalii despre accidentul tragic de la Copăceni: tânăra de 19 ani conducea de patru luni

Au apărut noi detalii despre tragicul accident care a avut loc în după-amiaza zilei de ieri, în apropiere de localitatea Copăceni, din raionul Sîngerei, soldat cu decesul unei șoferițe de 19 ani și rănirea altor doi tineri, după ce un BMW s-a izbit cu viteză într-un copac.

Șoferița  în vârstă de 19 ani, acum patru luni, își luase permisul de conducere, iar în mașină se afla și fratele său, transmite deschide.md.

Solicitată telefonic, Ina Moscaliuc, ofițerul de presă al IP Sîngerei, a comunicat că toate trei persoane care se aflau în BMW sunt originare din localitatea Borosenii Noi, din raionul Rîșcani, iar la volanul BMW-ului se afla tânăra de 19 ani care a murit în urma impactului.

Reprezentantul IP Sîngerei a comunicat că tânăra nu avea la ea permisul de conducere, însă era șofer începător și își luase permisul de conducere acum patru luni. Cei doi pasageri care se aflau în automobil, s-au dovedit a fi doi tineri de 25 și respectiv 29 de ani.

Surse apropiate anchetei, au comunicat că BMW-ul aparținea tânărului în vârstă de 25 de ani.

Totodată, colegii tinerei de la instituția de învățământ în care își făcea studiile, au inițiat o campanie de colectare de fonduri pentru a oferi un ajutor familiei.

Amintim că după ce BMW-ul s-a izbit în copac, tânăra a murit pe loc, iar cei doi pasageri au fost transportați la spital. Unul dintre cei doi se află în comă.

Un nou simptom Covid-19: persistă luni întregi și sunt afectate toate degetele. Ce spun medicii despre această manifestare
Articolul anterior
Bloggerița Valeria Țurcan, despre numele fiului ei: ,,Ne-a luat 9 luni de căutare și cercetare”
Articolul următor