Noi dezvăluiri șocante despre viața lui Whitney Houston!

La aproape un an după șocanta trecere în neființă a lui Whitney Houston, mama artiste, Cissy Houston dezvăluie faptul că se întreabă adesea dacă ar fi putut într-un fel sau altul să-și salveze fiica.

separator

În paginile unui volum intitulat „Remembering Whitney (Harper Collins)”, Cissy Houston (79 de ani), vorbește cu sinceritate despre gravele probleme legate de consumul de droguri, care au dus la moartea fiicei sale.

„A început să folosească droguri și nu a știut când să se oprească. Îmi aduc aminte de interminabilele nopți în care mă întrebam oare unde se află și ce face fiica mea”, povestește Cissy.

Cu toate că mama ei încerca adesea să o contacteze telefonic, Whitney Houston ignora complet apelurile disperate ale acesteia. Iar atunci când reușea să o vadă, îi era teama să-și confrunte fiica.
Cissy Houston nu este de părere ca Bobbi Brown, fostul soț al lui Whitney, ar fi de vină pentru destinul tragic al fiicei sale.
„Îl condamn pentru felul în care a tratat-o, dar nu-l condamn pentru problemele pe care ea le-a avut cu drogurile. Nu a ajutat-o deloc”, spune mama artistei.

În paginile aceleiași cărți, Cissy vorbește în premiera despre relația pe care Whitney a avut-o cu Robyn Crawford, femeia care în timp a trecut de la statutul de asistentă a divei la cel de director de creație.

„Nu mi-am dorit-o alături de fiica mea. Nu știu nimic despre o eventuală poveste de dragoste între ele. Toată lumea a vorbit despre o astfel de legătură, însă nimeni nu a știut nimic concret!”

Cissy recunoaște ca Robyn a ținut la Whitney Houston și admite faptul că aceasta a fost prima persoana care i-a spus despre problemele pe care diva le avea cu drogurile.

Mama vedetei speră ca volumul „Remembering Whitney (Harper Collins)” le va aminti oamenilor ce om bun a fost diva.

Amintim că Whitney Houston a fost găsită moartă pe data de 11 februarie 2012, după ce s-a înecat în cada din camera sa de hotel, având urme de cocaina în organism.

Sursa: http://www.agentiadepresamondena.com

Le-au interzis să decoleze din cauza unor pasageri supraponderali!
Articolul anterior
Dianna Rotaru vrea talia Thaliei
Articolul următor
Alte articole interesante