Noi directori la ANSA și Agenția de Investiții

În cadrul ședinței de astăzi a Guvernului, miniștrii au votat numirea lui Radu Musteață în funcția de director al Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) , iar Stelian Manic a fost numit șef al Agenției de Investiții.

Anterior, Radu Musteață a activat în cadrul ANSA. În perioada iunie – decembrie 2018 a fost director al Întreprinderii Publice „Centrul Republican de Diagnostică Veterinară”. Deține studii în tehnologie alimentară, chimie ecologică și protecția mediului.

De asemenea, Cabinetul de miniștri a aprobat numirea lui Stelian Manic în funcția de șef al Agenției de Investiții. Stelian Manic are studii superioare în economie și este doctor în științe geografice. Este specialist în domenii precum: macroeconomie, management, dezvoltare regională sustenabilă, marketing, geografie urbană. Noul șef al Agenției are o vastă experiență de lucru în domeniul științific, dar și în cel academic, ocupând diferite funcții, inclusiv în cadrul unui șir de universități din Australia și Moldova.  

Tot astăzi, membrii Guvernului au aprobat numirea lui Eduard Ohladciuc în funcția de Șef al Marelui Stat Major, Comandant al Armatei Naționale. Eduard Ohladciuc are gradul de colonel, deține studii militare, iar în ultimii 30 de ani a ocupat mai multe funcții importante în cadrul Armatei Naționale.

Executivul a votat și numirea lui Simion Pădureanu în funcția de șef adjunct al oficiul Chișinău, responsabil de Criuleni. Fiind specialist în protecția muncii, Simion Pădureanu a ocupat anterior funcții de secretar tehnic, manager și consilier local.

Kristina Orbakaite a oferit detalii exclusive despre cei trei copii ai săi
Articolul anterior
Sute de mii de teste rapide pentru Covid, retrase din cauza riscului de a da rezultate fals pozitive
Articolul următor
Alte articole interesante