Noi imagini cu prințul Harry și Meghan Markle în Canada. Cei doi sunt mai fericiți ca oricând

Prințul Harry și Meghan Markle au fost suprinși în timp ce se întorceau în Canada, după ce ultima săptămână și-au petrecut-o în SUA. Cei doi au petrecut Ziua Îndrăgostiților acasă, alături de fiul lor, Archie.

separator
Ducii de Sussex au fost surprinși de paparazzi, imediat cum au coborât din avion în Canada. Cei doi erau numai un zâmbesc, foarte relaxați și păreau mai fericiți ca oricând. Imaginile cu cei doi sunt extrem de rare de când au decis să iasă din familia regală, ei făcând apel la jurnaliști să nu-i mai urmărească la fiecare pas.

Harry era într-o ținută casual, purtând un pulover și o șapcă pe cap, în timp ce Meghan a renunțat la ținutele elegante și era îmbrăcată într-o pereche de blugi, cu cămașă și cardigan. La începutul lunii iarnuarie, ducii de Sussex au anunțat că vor să se distanțeze de familia regală și să devină independenți financiar, urmând să-și petreacă timpul între Marea Britanie și Canada. Dar pentru că planul lor nu a fost aprobat de regină, ei au fost nevoiți să iasă definitiv din familia regală. De atunci cei doi s-au mutat în Canada, împreună cu fiul lor Archie,scrie libertateapentrufemei.ro.

Foto: Profimedia

Protest la Autogara Centrală din Chișinău
Articolul anterior
Fiul Tatianei Heghea împlinește astăzi 2 anișori! Artista a postat un video emoționant
Articolul următor
Alte articole interesante