Noi informații despre posibile origini ale virusului Covid-19. Detalii dintr-un raport secret

Se conturează tot mai mult ideea virusului care a fost creat și scăpat din laboratorul de la Wuhan, conform informațiilor culese de serviciile secrete americane. Soția unui cercetător care lucra la laboratorul de virusologie din Wuhan a murit după ce s-a infectat cu un virus misterios. Este informația unui raport exploziv întocmit de fost înalt oficial al Statelor Unite ale Americii (SUA), scrie publicația Express.

Soțul victimei lucra cu virusuri foarte periculoase.

Informația este esențială după ce în centrul atenției a revenit subiectul legat de scurgerea coronavirusului din laborator. Raportul a fost redactat de un fost înalt oficial al Departamentului de Stat din America, din perioada fostului președinte Donald Trump.

Indiciile care arată că virusul a scăpat din laboratorul de la Wuhan

David Asher, care a condus o investigație cu privire la originile Covid-19, a declarat pentru Daily Caller că un angajat de la Wuhan Institute of Virology a furnizat informații despre soția cercetătorului de laborator care a murit răpusă de un misterios virus, conform Express.

Asta rezultă dintr-un raport ce a fost publicat în Wall Street Journal în weekendul trecut.

A fost dezvăluit faptul că trei cercetători din laboratorul din Wuhan au fost spitalizați cu simptome asemănătoare Covid în noiembrie 2019. Iar asta s-a petrecut cu câteva săptămâni înainte de primul caz confirmat de Covid-19, din ziua de 8 decembrie.

„Câți oameni normali, între 30 și 40 de ani, se îmbolnăvesc atât de tare de gripă încât trebuie să fie internați? Cercetătorii din laborator, mi s-a spus, primesc aproape sigur vaccinuri împotriva gripei”, a declarat în această săptămână David Asher pentru postul de televiziune Fox News.

„Mai mult, care sunt șansele ca acei cercetători să se îmbolnăvească toți, în același timp?”, s-a întrebat fostul oficial american. Se vorbește din nou despre virusul scăpat din laborator.

După ce președintele Joe Biden a cerut serviciilor secrete din SUA să cerceteze în continuare modul în care s-a răspândit coronavirusul. Președintele a dat un timp de lucru de 90 de zile, apoi așteaptă un raport detaliat legat de acest subiect.

Mai mulți cetățeni nu renunță la masca de protecție în aer liber, deși nu mai sunt obligați să o poarte
Articolul anterior
40 cazuri de Covid-19, confirmate în ultimele 24 de ore. Printre victime, o femeie de 27 de ani
Articolul următor
Alte articole interesante