Nou: Deschide un cont de depozit fără să vii la bancă

Vrei să faci o rezervă de bani şi te gândeşti să deschizi un depozit? Acum nu mai trebuie să vii la bancă pentru a depune o cerere pentru un cont de depozit. Poţi deschide un depozit în lei, dolari sau euro direct din telefonul tău, prin aplicaţia mobilă MAIBank.

separator

Doar prin 3 atingeri pe ecran îți poți schimba viziunea despre finanțe.

1. Deschide contul de depozit în valuta pe care o dorești.

2. Alege suma pe care o depui prin transfer din contul tău de salariu, de exemplu.

3. Confirmă tranzacția.

Felicitări, ai depozitul creat! Poți mereu să depui sau să retragi bani, printr-un transfer, de la un cont la altul, în orice valută, la cursul MAIB, pentru schimb valutar prin virament.

Cu această ocazie a fost lansat şi un depozit special Multiopțional Mobile, cu o depunere iniţială de 1000 lei sau 100 EUR/ USD. Specială este si dobânda la depozitul în lei – ai un plus de 0,5% la dobândă, decât dacă ai fi deschis depozitul venind la bancă.

Astfel, te bucuri de o dobândă anuală de 3,5% pentru un depozit în lei, de 0,45% pentru un depozit în USD și 0,15% pentru un depozit în EUR. Poţi depune şi retrage banii din depozit cu păstrarea sumei minime: 1000 lei sau 100 EUR/ USD. Află care este dobânda pentru depozite cu soldul inițial de peste 25 000 lei sau 1000 EUR/ USD.

Pentru a beneficia de opțiunea dată, verifică și acceptă actualizarea aplicației din App Store sau Google Play.

E într-adevăr comod și e plăcut când banca ta îți apreciază timpul şi efortul. Aplicația MAIBank este mereu cu tine și îți oferă o multitudine de servicii digitale care așteaptă să le descoperi.

Italia prelungește până la 31 iulie restricțiile de intrare a cetățenilor moldoveni pe teritoriul țării
Articolul anterior
Magazin de fructe și legume bio, miere de albine, ceaiuri din plante naturale și fructe uscate, deschis de către Fundația Hospice Angelus Moldova în centrul Capitalei
Articolul următor
Alte articole interesante