Clipe de coșmar. Nou-născutul unei moldovence stabilite în Italia a fost la un pas de a fi răpit din maternitate!

Incidentul s-a întâmplat ieri la o maternitate din Milano. Nou-născutul, de doar 10 zile, a fost cât pe ce să fie răpit chiar de sub nasul mamei.

separator
dert

Moldoveanca se afla în salon cu micuța ei. O femeie de origine ecuadoriană a intrat în salon a luat copila și i-a spus mamei că o ia pentru niște controale. Moldoveanca a simțit că ceva nu e în regulă și a dat imediat alarma printre personal.

Moașa împreună cu alte asistente au oprit-o pe femeie pe scări în timp ce se grăbea să plece cu copilul în brațe. Femeia în vârstă de 33 de ani a fost arestată. Acesta are soț, iar cu ceva timp în urmă ar fi suferit un avort spontan.

La scurt timp după acest episod neplăcut, moldoveanca și copilul ei au fost externați. Tatăl copilului, un marocan, spune că a fost un șoc enorm pentru el când se gândește că era cât pe ce ca bebelușul să-i fie furat.

Directorul maternității afirmă că niciodată nu s-a mai întâmplat așa ceva. Femeia a intrat în spital în timpul orelor de vizită. Administrația maternității declară că va consolida serviciul de securitate și va înăspri regulile de intrare în spital.

În urma acestui incident o panică s-a răspândit printre mamele care se aflau la maternitate, dar și a rudelor acestora. Personalul a avut nevoie de ore bune pentru a calma spiritele.

sursa: www.stirilocale.md

Cauze de infertilitate la femei
Articolul anterior
Se poate sau nu ca femeia însărcinată să plece la mare? Declarația medicului ginecolog
Articolul următor
Alte articole interesante