Noua Regină a Greciei: fiica unui miliardar american, acum creatoare de modă. S-a îndrăgostit la prima vedere de prințul Pavlos

Marie-Chantal are 54 de ani și este căsătorită cu cel care conduce acum Coroana Greciei, Prințul Pavlos.

Creatoarea de modă în vârstă de 54 de ani s-a căsătorit cu Pavlos în 1995, dar, în ciuda faptului că soțul ei este prințul moștenitor al Greciei, cei doi nu va prelua niciodată tronul, deoarece monarhia grecească a fost abolită în anul 1973.

Ea este o femeie de afaceri de succes și mama cinci copii care își croiesc deja propriile drumuri de succes în viață – dar acum, după moartea Regelui Constantin al Greciei, Marie-Chantal poate adăuga și titlul onorific de Regină pe lista ei, scrie okmagazine.ro.

Noua așa-zisă regină este moștenitoarea unui averi de peste 2 miliarde de euro – tatăl ei este investitorul american Robert Miller, în vârstă de 83 de ani, care este regele cumpărăturilor fără taxe vamale din Asia și America, după ce a înființat un singur magazin în Hong Kong, în anul 1960.

Marie-Chantal și-a întâlnit alesul la New York, în urma unei întâlniri pe nevăzute organizate de bancherul Alecko Papamarkou, un prieten comun al moștenitoarei și-al prințului grec fără țară.

Organizată la Londra, nunta lor a fost cea mai mare adunare de familii regale de la nunta Reginei Elisabeta cu Prințul Philip din 1946.

Marie-Chantal și Pavlos s-au mutat, apoi, în Manhattan, acolo unde a venit pe lume fiica lor Olympia, înainte de a se reloca la Londra în 2002, pentru ca copiii lor să poată avea o educație europeană.

Cuplul are acum cinci copii: Olympia, de 23 de ani, Constantine, de 21 de ani, Achileas, de 19 ani, Odysseas, de 15 ani și Aristidis, de 11 ani.

În 2000, Marie-Chantal și-a lansat un brand de îmbrăcăminte de lux pentru copii, care de atunci a adunat fani printre celebrități și fețe regale, precum Kate Middleton.

Familia regală grecească se împarte între New York și Londra, mai exact între casa lor uimitoare din Upper East Side din New York, cea din capitala Regatului Britanic și, de ce nu, vacanțele de cinci stele din întreaga lume. Rămâne de văzut dacă Marie-Chantal se va stabili permanent în Grecia, alături de Prințul Pavlos, după ce aceasta a devenit șeful casei regale elene.

Madonna, desfigurată de operațiile estetice. Cum a aratat diva de-a lungul anilor

Madonna, în vârstă de 64 de ani, nu mai are nevoie de prezentare. Este una dintre cele mai apreciate artiste, iar melodiile sale au ajuns de nenumărate ori în topurile muzicale. Din păcate, vedeta a căzut pradă dependenței de operațiile estetice și a ajuns să fie de nerecunocut. Cea mai recentă apariție a artistei i-a îngrozit pe fani!

Madonna a șocat publicul la decernarea Premiilor Grammy

Madonna a prezentat cea de-a 65-a ediție a Premiilor Grammy și a reușit să surprindă publicul. Nu datorită unei ținute excentrice, așa cum deja ne-am obișnuit, ci pentru că pur și simplu a fost nerecunoscut. Artista a trecut de n ori pragul medicului estetician, iar rezultatele lasă de dorit. Și-a injectat mult prea mult acid hialuronic pentru a ține departe semnele trecerii timpului, iar chipul său pare ca de ceară, lipsit de expresii faciale.

Cum a arătat Madonna de-a lungul anilor:

Adele, cu ochii în lacrimi la Premiile Grammy. A fost luată prin surprindere de organizatori cu un moment dedicat ei care a devenit viral

Adele și-a împlinit un vis mai vechi, iar aici nu ne referim la câștigarea a două premii Grammy în aceeași seară. Cântăreața britanică a fost luată prin surprindere de organizatori cu un moment dedicat ei care a devenit viral, scrie perfecte.ro.

Adele declara într-un interviu că nu l-a întâlnit niciodată în persoană pe Dwayne ”The Rock” Johnson, dar că își dorește cu disperare asta. „Cred că aș plânge mult”, spunea artista în decembrie 2021.

La gala Pfremiilor Grammy 2023 de luni dimineață, gazda evenimentului, Trevor Noah, i-a mărturisit că și actorul este un mare admirator al ei și al muzicii sale. 

După câteva zeci de secunde de suspans, comendiantul a dezvăluit că pe lista invitaților se află cineva pe nume The Rock. Dwayne Johnson și-a făcut apariția din mulțime și a luat-o în brațe pe Adele, emoționată la culme de surpriza organizatorilor.

La un moment dat, The Rock o sărută pe gură pe Adele, iar sala este în delir. Cântăreața era împreună cu iubitul ei, Rich Paul, și cu Lizzo, care au fost la fel de surprinși.

Surpriza a continuat, fiindcă The Rock a prezentat nominalizările pentru cea mai bună interpretare pop solo, dar și câștigătorul, care a fost chiar Adele.

Cei doi au petrecut multe ore împreună după Premiile Grammy 2023 și s-au fotografiat în toate ipostazele.

Haine, încălțăminte, dar și electrocasnice, aduse ilegal din Franța și Germania. Urmau să ajungă pe piața de la noi

Funcționarii postului vamal Leușeni au supus controlului de specialitate un autocar de model “Mercedes-Benz Tourismo”, ce se deplasa din Franța spre Republica Moldova, transportând bagaje și colete neînsoțite.

În urma verificărilor au fost depistate haine și încălțăminte în cantități comerciale, toate nedeclarate organului vamal.

Documentat pe caz este un bărbat de 37 de ani, cu dubla cetățenie (RM/RO).

Bunurile au fost ridicate, iar persoana în cauză riscă să fie sancționată în conformitate cu prevederile art.287 alin.(10) Cod Contravențional.

Iar funcționarii postului vamal Costeşti, în comun cu funcționarii Centrului Chinologic, au supus controlului de specialitate un microbuz de model “Mercedes-Sprinter”, ce se deplasa pe rută neregulată Germania – Republica Moldova.

Urmare a verificărilor, printre bagajul neînsoțit au fost depistate bunuri de uz casnic noi, în asortiment, nedeclarate organului vamal.

Documentat pe caz este un bărbat de 32 de ani, cetățean al Republicii Moldova.

Bunurile au fost ridicate, iar persoana în cauză riscă să fie sancționată în conformitate cu prevederile art.287 alin.(10) Cod Contravențional.

Grup infracțional specializat în trafic de persoane și organizarea migrației ilegale în scop de profit. Unde ajungeau moldovenii
Articolul anterior
Descoperirea israeliană uimitoare care oprește metastazele cancerului de sân
Articolul următor