Noua soție a lui Nicolas Cage a născut o fetiță

Actorul Nicolas Cage, în vârstă de 58 de ani, a devenit tată pentru a treia oară. Soția sa, actrița japoneză Riko Shibata, în vârstă de 29 de ani, a născut recent o fetiță. Un reprezentant al cuplului a confirmat vestea pentru People.

Николас Кейдж, жена

Fiica lui Nicolas Cage a fost numită Lennon Augie, după tatăl lui John Lennon și Nicolas Cage, August Coppole.

„Nicholas și Riko sunt bucuroși să anunțe nașterea fiicei lor. Mama și fiica se descurcă bine”, se arată în publicație.

După cum știți, tatăl multor copii are un fiu de 31 de ani, Weston, de la o fostă iubită, Christina Fulton, și Kal-Elah, de 16 ani, de la Alice Kim.

„Îmi place să fiu tată și să-mi iau în serios responsabilitățile de părinte”, a spus Cage despre experiența sa ca părinte.

Cage și Shibata s-au cunoscut în 2019, iar în februarie 2021 s-au căsătorit.

Au fugit de mobilizare: Doi ruși au ajuns cu barca în Alaska

Paza de Coastă a SUA a reținut doi bărbați pe insula St. Lawrence, statul american Alaska. Ei plecaseră cu barca din Egvekinot, regiunea autonomă Ciukotka, și le-au spus celor care i-au găsit că „au fugit de armată”, scrie Alaska News Source.

Bărbații au fost găsiți de localnicii din satul Gambell, marți, 4 octombrie. Ei au informat polițiștii de frontieră despre descoperirea bărcii cu cei doi cetățeni străini.

Cazul a fost tratat foarte atent, având în vedere tensiunile dintre SUA și Rusia pe fondul războiului din Ucraina.

Un purtător de cuvânt al biroului senatorului Dan Sullivan a declarat că acesta a fost informat despre situație după ce a fost contactat de un lider comunal înalt din regiunea Strâmtorii Bering.

Bărbații au parcurs în jur de 300 de mile marine, peste 500 de kilometri pe mare.

Doi ruși care au fugit cu barca de mobilizare au ajuns în Alaska și au fost recuperați de Garda de Coastă a SUA

„Acești doi oameni care au venit din Rusia cu barca au fost reținuți la Gambell și sunt acum la Anchorage și tratați de autoritățile federale”, a spus guvernatorul Mike Dunleavy.

„Nu anticipăm un flux continuu de indivizi străini. Nu avem nicio indicație că se va întâmpla așa ceva”, a mai spus Dunleavy.

sursa

O mașină a explodat în centrul Moscovei. Două automobile sunt în flăcări

O mașină a explodat în apropierea Turnului Federației din Moscova. Joi seară, două mașini erau în flăcări în centrul Moscovei.

Martorii oculari spun că au auzit o explozie, după care au observat un bărbat care a fugit cu o canistră.

Turnul Federației este un complex de zgârie-nori din Moscova. Turnul a fost proiectat să fie atât cea mai înalta clădire din Europa cât și prima clădire europeană care să depășească 374 de metri.

Patriarhul Kirill a cerut clericilor din toată țara două zile de rugăciuni pentru sănătatea lui Putin

Patriarhul Kiril al Moscovei și al Rusiei i-a binecuvântat pe episcopi, clerici și credincioși să se roage pentru sănătatea președintelui rus Vladimir Putin.

Putin's Altar Boy'—Russian Orthodox Church Leader—Dropped From EU Sanctions

Într-un mesaj publicat pe site-ul Patriarhiei Moscovei, se spune că pe 7 octombrie, ziua în care Putin împlinește 70 de ani, Kirill face apel „să facă acasă rugăciune fierbinte pentru sănătatea șefului statului al Rusiei”.

Pe 8 octombrie, ziua sărbătorii Sfântului Serghie de Radonezh, cu binecuvântarea Patriarhului Moscovei și al Întregii Rusii, bisericile vor asculta și o „petiție specială pentru sănătatea Președintelui Rusiei” și „proclamă mulți ani ” lui Vladimir Putin.

sursa

O turistă de pe o navă de croazieră a fost ucisă de un rechin în Bahamas
Articolul anterior
Războiul dintre Brad Pitt și Angelina Jolie trece de la rece la unul…. nuclear! Suma amețitoare pe care i-o cere actrița
Articolul următor