Noutate bombă în familia lui Pepe!

4Ion Pascu, tatăl lui Pepe, a făcut la Cancan TV o dezvăluire de senzație. Acesta a recunoscut că pe lângă fetiţa de 9 ani dintr-o relaţie extraconjugală, mai are şapte copii din alte relații.

separator

„Recunosc, așa e. Eu nu am nici 4, nici 5 copii, ci 7. Eu nu mi-am ascuns viața, îi iubesc pe toți, i-am făcut pentru că i-am dorit. Cu Tatiana am patru, Roberta și Cotizo sunt dintr-o altă relație și sunt acum la casa lor.

Mi-a plăcut viața și dacă aș putea lua-o totul de la capăt, aș vrea s-o cunosc pe Tatiana mai devreme. Doar Tatiana a găsit puterea să mă ierte și să mă facă să merg mai departe. M-a înțeles mereu”, a povestit tatăl lui Pepe.

12 3

Mândru de mezina lui, Rebeca, Ion Talent a mărturisit că este foarte mândru de ea și că se împlică activ în creșterea copilei. „Fata mea are 9 ani, e în clasa a doua. Am grijă de ea, de educația ei. E frumoasă, e talentată, e fata mea. Pepe a fost curios să o vadă pe surioara lui, Rebeca, o iubește, iar el o admiră foarte mult”, a mai spus Ion Talent.

Cu ce se ocupă acum Ana Munteanu, tânăra din Moldova care a câștigat Vocea României la doar 16 ani

Ana Munteanu a câștigat marele trofeu Vocea României și premiul în valoare de 100.000 de euro, în anul 2017. Ea a făcut parte din echipa lui Smiley. După șase ani de la succesul obținut în concurs, Ana este la fel de îndrăgostită de muzică.

În etapa audițiilor pe nevăzute, Smiley a fost fascinat de calitățile vocale ale Anei. Antrenorul și tânăra din Republica Moldova au colaborat foarte bine. Vocea puternică și piesele alese de Smiley i-au adus Anei toate aprecierea publicului și votul de încredere în finală, scrie protv.ro

Concurenta a reușit să creeze momentele impresionante pe scenă. În seara finalei, Ana a cântat trei melodii: „La boheme” – singură, „De unde vii la ora asta”– împreună cu Smiley și „The prayer” – împreună cu Marcel Pavel.

După participarea la Vocea României, Ana Munteanu a înregistrat piesele: „Unde te duci?” și „Chocolat”, spre bucuria admiratorilor ei. A urmat apoi o perioadă când tânăra s-a concentrat pe studii, pregătindu-se pentru examenul de Bacalaureat.

După asta, Ana a făcut o alegere neașteptată. Ana Munteanu s-a alăturat comunității Ava, care se descrie în felul următor: „Suntem o echipă tânără, care îl iubim pe Domnul Isus din toată inima. Domnul Isus este mesajul nostru pentru toți oamenii. Biserica “AVA” a luat ființă pe timpul pandemiei și acum credem că este timpul potrivit ca să ieșim în public. AVA — înseamnă TATĂ, iar viziunea și pasiunea noastră este ca să cunoaștem și să îmbrățișă Inima de TATĂ a lui Dumnezeu”.

Ana Munteanu cântă la pian și cu vocea la diverse întâlniri.

În vârstă acum de 22 de ani, Ana studiază pianul, iar în curând urmează să susțină un examen important, pentru care se pregătește intens. Ea a postat pe pagina de socializare un filmuleț în care interpretează o melodie la acest instrument. 

Va sta încă 4 ani după gratii, după ce „a vândut” lemne de foc din închisoare, cu avansuri de peste 40.000 lei

Urmare a unui dosar penal trimis în judecată de Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), un deținut al penitenciarului din Brănești a fost condamnat la 4 ani închisoare pentru escrocherie cu lemne de foc.

O femeie din Căușeni, condamnată la 10 ani de închisoare pentru tentativă  de omor — Cotidianul

Bărbatul este din Ungheni și are vârsta de 24 de ani, iar faptele acestuia au avut loc începând de la finele anului 2021 până în primăvara lui 2022. Atunci, în timp ce era deținut pentru viol, tâlhărie și pungășie, acesta a anunțat pe o rețea de socializare că oferă lemne de foc la preț redus. Ulterior, acesta comunica cu doritorii pe aplicația „Whatsapp,” iar în unele cazuri le propunea și prețuri cu 250 lei mai ieftin decât cel de pe piață, pentru un metru cub de lemne. 

Astfel, anunțul atractiv a generat nouă clienți nemulțumiți de prețurile de pe piață, printre ei și din cei care și-au anunțat mamele despre posibilitatea avantajoasă. Iar în unul din cazuri, ginerele care muncea în Germania, și-a anunțat mama-soacră că urmează să-i facă o surpriză, așa cum în acel an „Moș Crăciun urma să vină mai devreme la ea.”

Însă, în toate cele nouă cazuri, clienții care au transferat prin bancă, bancomate, aplicații telefonice între 2800 și 5000 lei au rămas și fără plata făcută în avans și fără lemne de foc. Potrivit declarațiilor celor nouă, bărbatul avea o voce calmă și le solicita avansul „pentru perfectarea actelor necesare,” iar ulterior le bloca numerele clienților sau dezactiva cartela telefonică de pe care-i contactase anterior. Totuși, după ce au realizat că au fost înșelați, unii din ei le-au solicitat rudelor să-i contacteze – într-un caz mama unei cliente, cu loc de muncă în Israel – care atunci când au solicitat garanții pentru o altă partidă de lemne de foc, apelul a fost întrerupt, iar numărul de contact nu a mai fost disponibil.  

Victimele erau din diferite părți ale republicii, inclusiv din Cimișlia, Hâncești, Nisporeni și Ștefan Vodă. Condamnatul se prezenta acestora cu șase nume false, din localități precum Călărași și Strășeni; iar banii solicita să-i fie transferați, în diferite cazuri, pe patru conturi diferite, care nu-i aparțineau. Mai mult decât atât, la solicitarea clienților, acesta le prezenta și fotografii ale buletinelor de identitate și permiselor de conducere, care de fapt le aparțineau altor persoane, care le pierduseră și deja foloseau altele noi.

Bărbatul și-a recunoscut vinovăția, iar potrivit legii a beneficiat de reducerea pedepsei, astfel încât Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani l-a condamnat la 4 ani închisoare; iar prin cumul cu celelalte infracțiuni comise anterior, va ispăși pedeapsa definitivă de 14 ani închisoare. În ceea ce privește complicii acestuia, magistrații urmează să se pronunțe.

Lexus, Mercedes, Lincoln, implicate în accidentul de la Botanica. Vezi momentul impactului

Victime nu au fost înregistrate, iar accidentul rutier, produs astăzi la intersecția străzilor Traian și Independentei din sectorul Botanica al Capitalei, s-a soldat doar cu pagube materiale.

VIDEO Lexus, Mercedes, Lincoln – implicate în accidentul de la Botanica. Vezi momentul impactului

Despre a declarat pentru Realitatea.md ofițera de presă a Poliției Capitalei, Nina Dubovca.

„Accidentul rutier a fost înregistrat în jurul orei 13:37, Botanica, la intersecția străzilor Traian și Independentei. Implicate 3 mașini – Lexus, Mercedes, Lincoln. Soldat cu pagube materiale. Nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale”.

Între timp, pe rețele au apărut imagini cu momentul impactului:

O ”bătălie VIP” pentru o faptă caritabilă. Cine a acceptat provocarea?
Articolul anterior
Mihaela vrea să fie privită ca o fetiță obișnuită!
Articolul următor