Nu e singură! Rodica Ciorănică, alături de un bărbat: ,,Toate vin când trebuie să vină”

Jurnalista Rodica Ciorănică și-a surprins recent urmăritorii virtuali cu o postare mai deosebită. Aceasta și-a deschis inima și a vorbit în premieră despre bărbatul din viața ei. El există și e atât de minunat când oameni aleg să-și vindece singurătatea oricare ar fi etapa din viața lor.

separator

Alături de imagine, jurnalista s-a destăinuit și a vorbit despre cel care îi este alături.

„Încă nu sunt gata să vorbesc despre povestea noastră, dar e prima oară în viață când știu sigur încotro mergem și unde suntem acum. Șiruri de coincidențe, lanțuri de asemănări care ne lasă fără cuvinte și diferențe care ne atrag. Poate sunt cuvinte mari. Dar nu vreau să impresionez. Nu ne ascundem de nimeni, dar am depășit ambii demult etapa asta cu ieșitul la terase ca să ne vadă lumea. Cu fotografiile fericite pe rețele. Cu declarațiile de dragoste de pe bilboardurile CHIȘINĂULUI.

E banal să zic că fericirea iubește liniștea. Nu e deloc original. Dar ne simțim perfect cu noi și copiii nostri. Facem borș, plăcinte, pasta și creveți, ne vizităm părinții, mai ieșim la un drink la prietenii apropiați, avem visuri comune și ne povestim fiecare minut din zi.

Urăsc fotografiile lui preferate cu mine trebăluind prin casă, fără tocuri și în tricou, dar dacă mă iubește așa, cum să nu mă iubească când strălucesc? 🙂

Încă o dată repet un gând pe care l-am spus mai înainte. Aveți răbdare. Toate vin când trebuie să vină. Până atunci, bucurați-vă de timp, cunoșteți-vă pe sine, citiți, găsiți-vă locul în viață. Nici bărbații și nici femeile nu se pot îndrăgosti de femei sau bărbați care nu știu ce vor de la viață și cine sunt de fapt. Fiți voi înșivă. Cu siguranță cineva are nevoie de cineva ca tine!”, a scris jurnalista.

Rodica Ciorănică a fost căsătorită cu jurnalistul Sergiu Gavriliță, care s-a stins din viața la doar 45 de ani. Împreună au o fiică, pe nume Paula.

Imagini amuzante postate de cupluri: înainte și după ce au devenit părinți
Articolul anterior
O aplicație digitală a identificat oamenii infectaţi cu coronavirus prin sunetul tusei
Articolul următor
Alte articole interesante