Nu l-a întâlnit niciodată, dar a fost cerută de el în căsătorie!

O domnișoara  de 18 ani din  Brazilia a fost cerută în căsătorie prin internet de un băiat de 23 din Belgia. Cei doi s-au cunoscut online și comunicau doar datorită unui site specializat, care le poate traduce mesajele. Cu toate că nu cunoaște limba fetei și nu s-au întâlnit  niciodată, Kenny este sigur că și-a întâlnit sufletul pereche.

separator

Indiferent de depărtare  Jessica și Kenny spun că se iubesc și că au decis să se căsătorească, după o relație la distanță ce durează de un an.

Poveste lor a început după ce Jessica, a scris pe internet că ar  vrea să învețe limba olandeză, iar Kenny i-a răspuns la mesaj.

Chiar dacă la început tânăra nu a crezut că se vor putea  înțelege, după un scut timp de conversație cu el și-a dat seama că s-a și îndrăgostit de tână.

Râdem și vorbim despre orice și despre nimic, am ajuns să ne cunoaștem foarte bine”, scrie Jessica pe un blog, unde își descrie relația sa de la distanță. Cererea în căsătorie din partea lui Kenny a fost făcută pe internet, acesta s-a pozat ținând în mână un bilet în care o întreabă dacă vrea să fie soția lui. Răspunsul fetei fiind făcut în același fel, cu o hârtie în mână pe care scria răspunsul afirmativ.

Cei doi se vor întâlni prima dată abia în luna octombrie, atunci  când Kenny va merge în Brazilia, pentru a sta o  lună de zile alături de logodnica lui.

Sursa: cronicadeiasi.ro

alte Articole interesante