Nu mai are lacrimi să plângă. O bloggeriță din Moldova a fost bătută și învinețită de fostul iubit

Blogerița a trecut prin clipe de coșmar zilele trecute. Fostul concubin a agresat-o chiar în scara blocului în care locuiește. Și asta pentru că tânăra nu mai dorește să fie într-o relație cu el.

separator
„Nu mai am lacrimi să plâng”, povestește blogerița Ina Terescenco, într-un story pe Instagram.

„Am mâncat ,,uciganie” în bloc. Când am intrat nici n-am reușit să strig „mama”, pentru că am refuzat să mai fim împreună. Nu contează ce face femeia, uciganie nu trebuie să mănânce nimeni absolut”, mai spune femeia.

Întrebată de ce nu a încheiat relația mai devreme, Ina a povestit că nu putea scăpa de el, deoarece fostul concubin o urmărea peste tot, pe stradă, în sala de forță și putea sta în scara blocului mai multe ore. Tânăra dezvăluie că încă mai este amenințată de fostul iubit, care susține că va publica poze cu ea pe Instagram.

„Nu trebuie să vă temeți, fetelor când te amenință bărbatul că va pune poze cu voi goale, pe internet. Pentru asta este lege și te închide”.

Ina își îndeamnă admiratoarele să nu accepte atitudinea violentă a bărbaților și să pună punct relațiilor cu aceștia încă de la primele nereguli.

VioPark — locul unde se nasc produsele cosmetice naturale
Articolul anterior
Explozia din Beirut: Guvernul din Liban demisionează in corpore
Articolul următor
Alte articole interesante