Nu mai sunt locuri pentru internarea persoanelor infectate. Încă un spital pentru pacienți cu Covid va fi activat în Capitală

Încă un spital din capitală va fi activat, pentru tratarea pacienților infectați cu noul coronavirus. Este vorba despre Spitalul Clinic Municipal „Sfântul Arhanghel Mihail”.

Despre aceasta a menționat Ion Ceban. Edilul a spus în cadrul ședinței primăriei că „cele două instituții medicale municipale unde se internează pacienții infectați cu Covid-19, sunt pline”.

„Statistica ne arată că din numărul total zilnic înregistrat aproximativ 1/3 sunt raportate cazuri în Chișinău. Centrul Covid-19 și Spitalul Clinic Municipal, cele două instituții medicale municipale unde se internează pacienții cu Covid-19, sunt pline. Din acest motiv am solicitat de sâmbătă, 18 septembrie, să fie activate pentru pacienții infectați cu Covid-19 și Spitalul Clinic Municipal „Sfântul Arhanghel Mihail” cu 300 de paturi, inclusiv 16 paturi pentru terapia intensivă. Avem o situație complicată, dar gestionăm situația în municipiu”, a spus Ion Ceban.

O tornadă a făcut ravagii în Italia. Șapte avioane au fost distruse
Articolul anterior
Ai tenul gras sau acneic? Alkmene îţi propune un produs 3 în 1 care îţi rezolvă mai multe probleme
Articolul următor
Alte articole interesante