Nuntă ca-n povești! Cum a arătat tortul de la nunta anului din Moldova: a fost mai înalt decât mireasa!

Cunoscutul model Anastasia Fotachi a îmbrăcat joi rochia de mireasă! Ea și miliardarul Gabriel Stati și-au spus ”Da” în fața apropiaților și a numeroșilor invitați la nunta lor! Evenimentul a avut loc într-un local de lux din Capitală, „Madison Park”.

Mireasa a purtat o rochie de prințesă, de culoare albă și cu trenă și a avut parte de o nuntă ca-n povești.

Mirii au pregătit și multe surprize pentru apropiații și prietenii care le-au fost alături în cea mai importantă zi din viața lor.

Printre invitați, au fost surprinși prezentatoarea TV Lili Lozan, sora lui Emilian Crețu, Nina Crețu, împreună cu Renato Usatîi, dar și Tany Vander.

Cei doi nu au avut nași.

Printre artiștii invitați s-au numărat vedete din România: trupa Holograf și Marcel Pavel. Astfel, că mirii, dar și invitații s-au distrat sub ritmurile melodiilor acestora.

Surpriza serii a fost tortul miresei, care era mai înalt decât cea căreia i-a fost dedicat.

Gabriel Stati și Anastasia Fotachi sunt împreună de trei ani și jumate.

Au fugit de mobilizare: Doi ruși au ajuns cu barca în Alaska

Paza de Coastă a SUA a reținut doi bărbați pe insula St. Lawrence, statul american Alaska. Ei plecaseră cu barca din Egvekinot, regiunea autonomă Ciukotka, și le-au spus celor care i-au găsit că „au fugit de armată”, scrie Alaska News Source.

Bărbații au fost găsiți de localnicii din satul Gambell, marți, 4 octombrie. Ei au informat polițiștii de frontieră despre descoperirea bărcii cu cei doi cetățeni străini.

Cazul a fost tratat foarte atent, având în vedere tensiunile dintre SUA și Rusia pe fondul războiului din Ucraina.

Un purtător de cuvânt al biroului senatorului Dan Sullivan a declarat că acesta a fost informat despre situație după ce a fost contactat de un lider comunal înalt din regiunea Strâmtorii Bering.

Bărbații au parcurs în jur de 300 de mile marine, peste 500 de kilometri pe mare.

Doi ruși care au fugit cu barca de mobilizare au ajuns în Alaska și au fost recuperați de Garda de Coastă a SUA

„Acești doi oameni care au venit din Rusia cu barca au fost reținuți la Gambell și sunt acum la Anchorage și tratați de autoritățile federale”, a spus guvernatorul Mike Dunleavy.

„Nu anticipăm un flux continuu de indivizi străini. Nu avem nicio indicație că se va întâmpla așa ceva”, a mai spus Dunleavy.

sursa

O mașină a explodat în centrul Moscovei. Două automobile sunt în flăcări

O mașină a explodat în apropierea Turnului Federației din Moscova. Joi seară, două mașini erau în flăcări în centrul Moscovei.

Martorii oculari spun că au auzit o explozie, după care au observat un bărbat care a fugit cu o canistră.

Turnul Federației este un complex de zgârie-nori din Moscova. Turnul a fost proiectat să fie atât cea mai înalta clădire din Europa cât și prima clădire europeană care să depășească 374 de metri.

Patriarhul Kirill a cerut clericilor din toată țara două zile de rugăciuni pentru sănătatea lui Putin

Patriarhul Kiril al Moscovei și al Rusiei i-a binecuvântat pe episcopi, clerici și credincioși să se roage pentru sănătatea președintelui rus Vladimir Putin.

Putin's Altar Boy'—Russian Orthodox Church Leader—Dropped From EU Sanctions

Într-un mesaj publicat pe site-ul Patriarhiei Moscovei, se spune că pe 7 octombrie, ziua în care Putin împlinește 70 de ani, Kirill face apel „să facă acasă rugăciune fierbinte pentru sănătatea șefului statului al Rusiei”.

Pe 8 octombrie, ziua sărbătorii Sfântului Serghie de Radonezh, cu binecuvântarea Patriarhului Moscovei și al Întregii Rusii, bisericile vor asculta și o „petiție specială pentru sănătatea Președintelui Rusiei” și „proclamă mulți ani ” lui Vladimir Putin.

sursa

Victimele ambtoziei! Peste 600 de persoane s-au adresat la medici cu complicații
Articolul anterior
Moldova și România vor colabora pentru implementarea unui sistem de avertizare a popilației în situații de urgență
Articolul următor