Nunta cu două mirese. Top modelul britanic Cara Delevingne şi actriţa americană Ashley Benson s-au căsătorit

Top modelul britanic Cara Delevingne şi actriţa americană Ashley Benson s-au căsătorit în urmă cu câteva zile într-o capelă din Las Vegas.

separator

Cara Delevingne, 26 de ani, model şi actriţă care a jucat în filme ca ‘Suicide Squad’, și Ashely Benson, în vârstă de 29 de ani şi vedetă a serialului ‘Pretty Little Liars’, s-au căsătorit într-o ceremonie oficiată de un imitator al lui Elvis Presley.

Printre invitaţii la ceremonie s-au aflat actriţa Charlize Theron, membrii trupei The Jonas Brothers şi actriţa Sophie Turner. Proprietarul capelei, Michael Kelly, a asigurat că tânăra pereche „era sigură de ceea ce face” şi de „ceea ce înseamnă una pentru cealaltă”.

„Se vedea că luau în serios ceea ce făceau, dar că în acelaşi timp se distrau. Doreau ceva simplu, uşor şi liniştit”, a precizat Kelly.

Cara Delevingne şi Ashley Benson şi-au petrecut împreună vacanţa în Saint Tropez şi au fost văzute purtând verighete pe degetul inelar. Imaginile cu cele două actriţe au circulat pe Internet, însă ele nu au confirmat logodna.

Cara şi Ashley formează un cuplu din august 2018, dar au preferat să fie discrete în ceea ce priveşte relaţia lor. Abia anul acesta, model britanic şi-a făcut publică povestea de iubire cu Ashley, postând inclusiv pe Instagram o înregistrare în care cele două se sărută pasional. Zvonurile privind relaţia dintre Delevingne şi Benson au început să circule în iunie anul trecut, după participarea lor în filmul ‘Her Smell’, scrie libertateapentrufemei.ro.

Caravana „Susținem părinții, încurajăm alăptarea!” a sosit la Ungheni. Zeci de mămici și graviduțe au aflat sfaturi utile oferite de specialiști
Articolul anterior
Tânăra de 15 ani dată dispărută, a fost găsită
Articolul următor
Alte articole interesante