Nuntă de lux în Rusia, de 1,5 milioane de euro! Mireasa are 18 ani și este moștenitoarea unei averi fabuloase

Nuntă ca în poveşti în Rusia. O tânără de 18 ani, moștenitoarea unei averi fabuloase, a avut parte de o ceremonie care a costat peste un milion şi jumătate de euro.

separator

Irina Chigirinskaya a devenit celebră, după ce l-a confundat pe actorul Robert de Niro cu un chelner, cerându-i un pahar cu apă în timpul unei festivităţi.

Irina Chigirinskaya s-a căsătorit cu un tânăr de 23 de ani, Moris Mirelli, în fața a 1.500 de invitați. Ceremonia a avut loc la un club de golf din Moscova, deținut de un prieten al președintelui american, Donald Trump.

Potrivit presei engleze, doar rochia Irinei, care a fost creată de un vestit designer libanez, a fost estimată la 200 de mii de euro, iar mâncarea servită la masă a costat mai mult de 400 de mii de euro. La nuntă au cântat cei mai cunoscuţi şi mai cotaţi interpreţi ruşi precum Grigori Leps, Valeri Meladze, Nicolai Baskov şi Ani Lorak.

Irina Chigirinskaya este fiica omului de afaceri Alexandr Chigirinsky, un magnat rus care este prieten cu proprietarul echipei Chelsea Londra, Roman Abramovici.

sursa

Nu poate fi nimic mai frumos, decât un copil fericit! Clipe unice pentru absolvenții școlii-internat din Cărpineni
Articolul anterior
Fiica Andreei Esca a terminat liceul. Cum s-a îmbrăcat la balul de absolvire?
Articolul următor
Alte articole interesante