Nunta unei mirese, fără mire

De-a lungul anilor, a cheltuit peste un milion de lire sterline pe haine, încălțăminte, mobilier, accesorii – toate roz. Ideea i-a dat-o un copil, care i-a spus să se mărite cu această culoare, dacă e așa îndrăgostită de ea. Pentru ceremonie, Kitten s-a îmbrăcat în roz, a sosit într-un Chevrolet roz și și-a oferit un inel roz.

Femeia s-a căsătorit cu culoarea roz după ce s-a întâlnit cu ea mai bine de 40 de ani, într-o ceremonie nemaivăzută care a intrat în istorie pentru, cel mai probabil, prima de acest fel.

Kitten Kay Sera este cunoscută drept „cea mai roz persoană din lume” a fost în centrul atenție în știrile de pe prima pagină în publicațiile din 2018, când s-a aflat că a cheltuit peste un milion de lire sterline pentru casa și garderoba sa monocromă.

Kitten s-a hotărât să își ducă relația la următorul pas prin căsătorie. Pentru ceremonie, Kitten s-a îmbrăcat în roz, a sosit într-un Chevrolet roz și și-a oferit un inel roz, în ceea ce trebuie să fie cea mai puțin albă nuntă din lume. Nu putem uita și de tortul care a fost decorat cu o lebădă tot roz.

tort-roz-brioșe-lebădă

Ea a împărtășit poze de la nuntă atât cu ea, invitații și cu tortul și brioșele roz.

Într-un interviu acordat postului KVVU-TV, Kitten a declarat că s-a întâlnit cu culoarea timp de patru decenii, dar s-a gândit că acum este momentul potrivit pentru a o face oficial. Ea a spus că un copil a inspirat-o să facă legământul.

Povestea de dragoste a lui Kitten a început aproape din greșeală, în ziua în care a împlinit 20 de ani, în timp ce încerca să se hotărască cu ce să se îmbrace la petrecerea ei. A ales un top roz, o fustă pufoasă roz, pantofi și accesorii roz. „M-am simțit fabulos. M-am gândit că, dacă purtând atât de mult roz mă face să mă simt fantastic, de ce să nu port roz în fiecare zi?

„Să mă întorc la blugii albaștri și la un tricou alb mi s-a părut ridicol…”. Mi-am vândut mașina ca să am suficienți bani pentru a părăsi orașul meu natal, Houston, Texas, și să mă îndrept spre luminile roz strălucitoare de la Hollywood.

„Îmi place să spun că sunt un flamingo într-o lume plină de porumbei. Când merg pe o stradă aglomerată în timpul navetei de dimineață, toată lumea este îmbrăcată în gri și negru. Nu există nicio expresie, nicio individualitate. Cu toate acestea, oamenii cred că eu sunt cea nebună!”

petrecere-nuntă-roz

De-a lungul anilor, Kitten estimează că a cheltuit peste un milion de lire sterline pe accesorii și ținute roz.

„Pare mult, dar, dacă o împărțim pe decenii, nu este mai mult decât cheltuiește oricine altcineva pe mașini, canapele și mobilie. Singura diferență este că, pentru mine, fiecare liră este cheltuită pe roz”, spune ea.

sursa: www.alephnews.ro

Orașul în care localnicii au acces gratuit la piscine în zilele caniculare

Vecinii bulgari pătimesc din cauza valului de caniculă. În sudul Bulgariei, pompierii se luptă cu incendii de vegetație, iar în nord-vest sunt prognozate temperaturi de 43 de grade Celsius. Atmosfera este sufocantă și la croați.

Termometrele de la intrarea într-o piscină publică din Zagreb indică 35 de grade Celsius. Este neobișnuit de cald pentru capitala Croației, motiv pentru care autoritățile locale au decis ca, timp de trei zile, accesul la cele cinci bazine din oraș să fie gratuit, conform stirileprotv.ro.

Apa are 27 de grade Celsius și este perfectă pentru cei dornici să se bălăcească în voie.

Cinci mii de persoane au ajuns la piscinele publice din Zagreb weekendul trecut. Potrivit estimărilor, în acest final de săptămână, numărul se va dubla.

Și bulgarii dau piept cu temperaturi greu de suportat. La Sofia sunt așteptate astăzi 36 de grade Celsius. Primăria a trimis cisterne ca să ude din plin bulevardele circulate și a creat puncte unde sunt împărțite sticle cu apă. În alte regiuni ale țării este și mai cald. Vor fi maxime de 43 de grade în următoarele zile.

Bulgaria se află sub un val de caniculă încă din iunie – considerată cea mai călduroasă lună din 1930, de când se fac măsurători oficiale. 

Două femei s-au înecat în râul Nistru

În ciuda avertismentelor repetate, o nouă tradegie s-a produs la scăldat în Nistru. Două femei, de 29 de ani și de 19 ani, ambele din regiunea transnistreană, au murit înecate.

Primul caz s-a produs ieri, în localitatea Chițcani. Femeia de 29 de ani era pe malul apei împreună cu copilul ei de 3 ani, cu sora sa și mai mulți prieteni și se știe că au consumat alcool. Femeia a intrat în apă împreună cu un prieten și doi minori dar imediat a dat semne că se îneacă. Bărbatul care o însoțea a ajutat copii să ajungă la mal, iar când a revenit, victima dispăruse deja sub apă, potrivit TVR Moldova.

Al doilea caz s-a produs după lăsarea întunericului. Femeia de 19 ani se afla la o aniversare împreună cu mai mulți prieteni și, desi au consumat alcool, au intrat în apă adâncă. Bărbații au fost luati de curenti și au fost salvați de un pescar. Doar tânăra s-a dus sub apă și nu a mai putut fi salvată.

Amenajarea amfiteatrului din sectorul Ciocana este aproape gata. Cum pot locuitorii orașului să-și petreacă timpul aici

Primăria Chișinău anunță că lucrările de construcție ale unicului Amfiteatru din sectorul Ciocana au fost finalizate, urmând a fi instalat sistemul de irigare și amenajat spaţiul verde.

Chișinău: Construcția Amfiteatrului din sectorul Ciocana, finalizatăFoto: chisinau.md

Amfiteatrului din bd. Mircea cel Bătrân 4/3 a fost creat de la zero, iar zona adiacentă a fost amenajată cu două terenuri de joacă și unul de fitness, spațiu unde doritorii pot juca șah, zone de odihnă pentru copii și maturi și a fost instalat mobilier urban. Totodată au fost instalate camere de supraveghere video și sistemul de iluminat public.

Reparate au fost și scările care duc către I.P. L.T. „Gaudeamus” şi amenajate rampe de acces pentru persoanele cu necesităţi speciale. Au fost create noi căi de acces spre scuarul cu amfiteatru.

Amfiteatrul deja găzduieşte diferite evenimente culturale în aer liber.

gallery images

Deficit mare de specialiști în domeniul IT, deși salariile sunt de ordinul miilor de euro
Articolul anterior
Tot mai mulți medici români aleg să nu mai plece în străinătate. Îi țin acasă salariile confortabile
Articolul următor