Nunțile anului 2018 din showbizul autohton!

Anul 2018 a fost unul bogat în nunţi şi logodne. Mai multe vedete de acasă au decis să facă pasul cel mare şi să-şi spună „DA” în faţa altarului, iar evenimentele lor au cuprins primele pagini ale presei mondene. Iată care sunt cuplurile de-acasă pentru care anul 2018 va avea mereu o semnificație specială!

separator

Daniela și Victor Ciocan și-au unit destinele la finele lunii aprilie. Cei doi îndrăgostiți și-au organizat un eveniment memorabil alături de prieteni, rude și colegi de breaslă, iar de curând au făcut și marele anunț. În 2019, vor deveni părinți!

Fotbalistul Ion Jardan și jurnalista Alexandrina Buzu au îmbrăcat ținutele de mire și mireasă pe 14 iulie 2018, la un an după ce s-au cununat civil și religios. Nunta a avut loc departe de ochii presei, într-un local select din preajma Capitalei.

Prezentatoarea TV Svetlana Stanchevici și alesul inimii ei au jucat la propria nuntă în data de 11 iunie 2018. Evenimentul a fost organizat la Odessa, pe malul mării.

Bloggerița Cristina Surdu s-a căsătorit cu iubitul ei, arhitectul italian Luca Coradi, în luna septembrie. Nunta de vis a avut loc într-un castel din Italia, unde au fost prezenți invitați din două țări.

Cristy Rouge și alesul inimii sale s-au căsătorit pe 19 aprilie. Artista a îmbrăcat rochia de mireasă și a radiat de fericire la brațul iubitului ei.

14 octombrie 2018 va rămâne o zi memorabilă pentru Kătălina Rusu și iubitul ei, Andrei Croitoru. În această zi, cuplul s-a cununat și a oficializat relația.

Mulți ani fericiți tuturor celor care și-au jurat iubire în acest an!

Cupluri celebre care s-au căsătorit în 2018
Articolul anterior
,,Acasă de Crăciun” – trupa Brio Sonores a lansat un colind de suflet în ajunul sărbătorilor!
Articolul următor
Alte articole interesante